Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUKCIJA U LOS ANGLESU

Swayzejeva jakna iz 'Prljavog plesa' prodana za rekordnu svotu

Patrick Swayze
Foto: Press Association/PIXSEL
1/2
29.04.2017.
u 12:41

Dio od prodaje Swayzejevih predmeta bi će uplaćen Mreži za borbu protiv raka gušterače, budući da je glumac preminuo 2009. upravo od raka gušterače.

Kožna jakna koju je Patrick Swayze nosio u hit filmu "Prljavi ples" prodana je na aukciji  u Los Angelesu za 62.500 dolara (427.000 kuna). Jakna je prodana zajedno s više od 100 predmeta koji su pripadali pokojnom glumcu. Swayzejeva udovica Lisa Niemi kazala je kako ima "pomiješane osjećaje" nakon što su prodani svi predmeti. Međutim, njegova nećakinja Danielle Swayze, tražila je da se aukcija otkaže, te da predmeti ostanu u obitelji. Čak je i organizirala peticiju, koju je potpisalo 1500 ljudi.

Inače, dio od prodaje Swayzejevih predmeta bi će uplaćen Mreži za borbu protiv raka gušterače, budući da je glumac preminuo 2009. upravo od raka gušterače.

Među predmetima koji su se još prodavali na aukciji valja izdvojiti renirku i majicu iz filma "Duh", surf dasku iz filma "Pakleni val", te njegov automobil DeLorean, koji je prodan za 81.250 dolara.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije