Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Martina Korbar

Svojom transformacijom postala je uzor mnogima:' Kada je vaga pokazala 150 kilograma, rekla sam dosta!'

Foto: Instagram
1/10
16.01.2022.
u 10:00

Bivša sudionica showa 'Život na vagi' i natjecateljica u 'Supertalentu' Nina Martina Korbar (28) otkrila je tajnu svoje transformacije i okidače koji su ju potaknuli na radikalnu promjenu.

Bivša sudionica showa 'Život na vagi' i natjecateljica u 'Supertalentu' Nina Martina Korbar (28) otkrila je tajnu svoje transformacije i okidače koji su ju potaknuli na radikalnu promjenu.

-S emocijama sam se nosila uz hranu, kao i većina pretilih osoba. Ne postoji dijeta koju nisam probala, no kile bi se uvijek vratile. A onda su se dogodila dva velika okidača: prvi je bio kad sam na fotografijama od maturalne zabave vidjela svoje lice koje je iz svih kuteva izgledalo debelo. Stala sam na vagu koja je pokazala 149,5 kilograma- ispričala je Nina za Gloriju pa otkrila kako joj je i običan izlazak iz kuće stvarao strah jer nije znala hoće li stati na stolicu, a u Brazilu ju zbog kilaže nisu pustili na zip line. 

Osjećala je nesigurnost, a iako je oduvijek imala podršku obitelji i prijatelja, smatrala je da nije dovoljno vrijedna za uspjeh.

-Krenula u pravu borbu i uspjela sam smršavjeti do 107 kila. Drugi okidač bio je prije četiri godine, kad sam se prijavila u reality show “Život na vagi”, odlučna da mijenjam život na bolje zauvijek- otkrila je ekonomistica i vlasnica teretane.

U show je ušla sa 124, a izašla je s 84 kilograma. Sada na visinu od 169 centimetara ima 87 kilograma, a pala je i nekoliko konfekcijskih brojeva- nekada je nosila 56, a sada 42.

-I dalje imam višak kilograma, ali drugačije gledam na sebe, prihvaćam se. Bio je to mukotrpan proces koji je, osim promjena u razmišljanju, uključivao i promjene u prehrani te načinu života. Izbacila sam bijelo brašno, bijelu sol i bijeli šećer, znatno sam smanjila ugljikohidrate te sokove. Jedino čemu ne odolijevam tijekom ljeta je sladoled.

Nina je prošle godine s kolegom iz 'Život na vagi', Marijem Mandićem otvorila teretanu, a zajedno su osmislili jedinstven program mršavljenja u trajanju od tri mjeseca. 

-Zahvaljujući samopouzdanju koje sam vratila napokon sam ostvarila dugogodišnju želju i ove sezone sudjelovala na “Supertalentu” gdje sam za svoje pjevanje dobila same pohvale. To mi je bio vjetar u leđa jer se planiram posvetiti glazbi- dodala je Martina koja je s pratiteljima prije nekoliko dana podijelila sretnu vijest.

- Spremni za moj prvi singl? Zove se Neprocjenjivo. Ovu vijest sam jako dobro čuvala jer sam htjela napraviti veliko iznenađenje za sve i evoooo…uskoro izlazi van…Pjesma koju sam napisala potaknuta svojim putem i pobjedom koju sam ostvarila spram same sebe…ponosna sam i sretna, ali moram priznati, malo me i strah…jaaako želim da vam se svima svidi pjesma, da se pronađete u njoj, pjevate s guštom i osjećate se moćno! Hvala Ti Bože - napisala je na Instagramu.

VIDEO>>Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije