Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP 2018.

Svjetsko nogometno prvenstvo na posebnoj mrežnoj stranici HRT-a

Foto: HRT
1/5
04.06.2018.
u 14:01

Za gledatelje Hrvatske radiotelevizije utakmice će prenositi poznata lica sportskoga programa među kojima su Drago Ćosić, Stjepan Balog, Marko Šapit, Viki Ivanović, Robert Jelečević, Luka Petrinec te Marko Šivak.

Sve vijesti, informacije i zanimljivosti sa Svjetskog nogometnog prvenstva na HRT-u bit će dostupne na posebnoj podstranici http://sport.hrt.hr/2018fifaworldcup/.

Za gledatelje Hrvatske radiotelevizije utakmice će prenositi poznata lica sportskoga programa među kojima su Drago Ćosić, Stjepan Balog, Marko Šapit, Viki Ivanović, Robert Jelečević, Luka Petrinec te Marko Šivak. 
  
Hrvatska radiotelevizija pripremiti i posebne studijske emisije tijekom trajanja Svjetskoga nogometnog prvenstva koje će počinjati svakodnevno u 19.30, a urednici i voditelji bit će Marko Šapit te Robert Jelečević uz komentare i analize Oka Sokolova Matea Beusana, Antona Samovojske, Roberta Prosinečkoga, Joška Jeličića i Stipe Pletikose. 

Za obožavatelje najpopularnijeg sporta na svijetu pripremljene su tri rubrike; najvažnije vijesti čekaju ih u „Izdvojenom“, sve vezano uz nastup naše reprezentacije donosi „Hrvatska na SP-u“, dok ih izvještaji s utakmica, najave i intervjui čekaju u rubrici „SP 2018.“ Gledatelji će moći uživati u najljepšim akcijama i golovima, a objavljivat će se i sporne situacije te analize i izjave.

Na profilima na Facebooku i Twitteru gledateljima će se približiti ono što se događa iza kamera, na društvenim mrežama dijelit će se najvažniji trenutci utakmica, golovi, reakcije voditelja i stručnih komentatora... 

Sve 64 utakmice gledatelji će moći pratiti i na posebnom programu u visokoj razlučivosti koji će nositi oznaku HRT 2 HD. Sve susrete i emisije gledatelji će moći pratiti i u pokretu, odnosno putem svojih mobilnih uređaja, tableta i računala uz pomoć multimedijske usluge HRTi.

S HRT-a naglašavaju kako je Hrvatska radiotelevizija isključivi nositelj prava za prijenos utakmica Svjetskog prvenstva u nogometu 2018./2022. za područje Republike Hrvatske. HRT je kao članica EBU-a otkupila ekskluzivna linearna i nelinearna prava za prijenos sadržaja na svim platformama. Svako nedozvoljeno postavljanje video sadržaja ili linkova na video sadržaj na bilo koji medij (web portal, mobilne aplikacije i sl.) predstavlja kršenje FIFA- inih i HRT-ovih autorskih prava te će u skladu s tim, u suradnji s FIFA-om biti pokrenut pravni postupak za naknadu štete.

 

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
21:43 04.06.2018.

komentator Decembarski? gdje njega nađoste.?..taj nije baš vješt u hratskom jeziku

CH
chanchir
07:30 05.06.2018.

Steta ca nema Hrvatske.Rvacka me ne zanima

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:19 04.06.2018.

znaci opet sam na Slovenskim i Sky programima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije