Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gosti

Harry je Meghan prije vjenčanja zabranio jednu stvar

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.06.2018.
u 14:41

Princ nije dopustio glumici da na svadbu pozove prijateljicu, glumicu Millie Mackintosh

Prije vjenčanja princ Harry svojoj je budućoj ženi, glumici Meghan Markle izrekao samo jednu zabranu.

Naime, tražio je od Meghan da na svadbu ne pozove svoju prijateljicu, britansku glumicu Millie Mackintosh jer je strahovao kako će brbljava Millie medijima ispričati sve detalje s vjenčanja, piše Daily Mail. Meghan je očigledno popustila budućem suprugu i Millie nije pozvala na svadbu. 

– Harry je odmah upozorio Meghan kako Millie ne zna držati jezik za zubima i tražio je da ne stavlja glumicu na popis gostiju – rekao je izvor iz kraljevske obitelji. 

Millie je navodno razočarana što je prijateljica nije pozvala na vjenčanje, ali neće zbog toga prekinuti kontakt s Meghan. Meghan Markle nije imala prigovora ni uvjeta na Harryjev popis gostiju i dopustila mu je da na vjenčanje pozove i svoje dvije bivše djevojke.

1/21

Komentara 2

Avatar Zgubider.
Zgubider.
15:04 03.06.2018.

„…- Harry je odmah upozorio Meghan kako Millie ne zna držati jezik za zubima i upozorio je Meghan da ne stavlja glumicu na popis gostiju - rekao je izvor iz kraljevske obitelji. …“___A i taj "izvor" očito još manje zna držati jezik za zubima!

GU
Gumbar136
17:41 03.06.2018.

tko su ti ljudi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije