Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljena destinacija slavnih

Svjetski poznata manekenka uživa na odmoru u Hrvatskoj, a o tome se raspisao i ovaj poznati medij

Foto: Instagram screenshot
1/5
18.05.2024.
u 09:37

O posjetu manekenke Ferne McCann Hrvatskoj pisao je i poznati Daily Mail. Oni navode kako je Ferne pokazala svoju nevjerojatnu figuru u suncem okupanoj Hrvatskoj. Dodaju i da uživa na odmoru u Lijepoj Našoj te da je istaknula koliko je Hrvatska lijepa.

Naš Jadran poznato je odredište brojnim svjetski poznatih glumaca, pjevača i drugih poznatih osoba. Iako ljeto još nije počelo, neke od njih već se hvale svojim dolaskom u Lijepu Našu. Engleska manekenka Ferne McCann (33) odmara u Hrvatskoj, a pohvalila se brojnim fotografijama na društvenim mrežama. Objavila je ona tako fotke koje su nastale u Dubrovniku i okolici. 

- Vjerujte sami sebi da ćete odabrati ono što je pravo za vas. Najljepši restoran na otoku. Kakav prekrasan, poseban dan u Hrvatskoj - napisala je u opisu, a na fotkama je pozirala u crnom kupaćem kostimu te pokazala svoju vitku liniju. McCann je nedavno otkrila da je izgubila dosta kilograma nakon rođenja mlađe kćeri Finty. Obožavatelji nisu mogli odoljeti već su je odmah obasuli komplimentima. "Izgledaš kao božica, a okolina je također nevjerojatna", "Prekrasna si! Drago mi je što se ne bojiš objaviti neuređene fotografije", pisali su. Osim toga, manekenka je pokazala i kako odmara na brodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ferne McCann (@fernemccann)

O posjetu manekenke Hrvatskoj pisao je i poznati Daily Mail. Oni navode kako je Ferne pokazala svoju nevjerojatnu figuru u suncem okupanoj Hrvatskoj. Dodaju i da uživa na odmoru u Lijepoj Našoj te da je istaknula koliko je Hrvatska lijepa.  

GALERIJA  Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

Inače, Ferne je od 2022. godine u vezi s biznismenom Lorrijem Hainesom, a s njim ima kćer Finty. Iz prethodne veze ima još jedno dijete, kćer Sunday. McCann je i reality zvijezda i voditeljica. 

Dodajmo da su svoj dolazak u ovoj sezoni najavile i druge poznate osobe. Naime, za manje od dva tjedna u Dubrovnik planiraju doći brojne poznate osobe radi vjenčanja. Sudbonosno 'da' u Dubrovniku će izreći Nicole Artukovich, inače Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena te zaručnica poznatog hokejaša Liama Stewarta, sina slavnog glazbenika Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter. Dubrovčani se nadaju da će ih posjetiti i slavni britanski glazbenik koji 19. svibnja nastupa u Sloveniji, a prema svemu sudeći nema sumnje da će se i on pojaviti na dubrovačkom vjenčanju svoga sina. A mi smo sigurni da njihovi uzvanici neće biti jedine poznate osobe koje će ove godine doći na Jadran.

VIDEO Ravnatelj KBC-a Zagreb zahvalio Baby Lasagni na donaciji

 

 

Komentara 3

ST
stomiovotreba
15:34 18.05.2024.

Svjetski poznata manekenka? Molim?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
19:12 18.05.2024.

Kakav polusvjet se nama servira kao svjetski poznata elita, strašno.

DU
Deleted user
11:18 18.05.2024.

Sve češće ćemo gledati kako drugi uživaju u Hrvatskoj. Dok naši odlaze raditi i graditi njihove zemlje a oni što ostanu će ovdje skupljati boce. Ali ne zato što su siromašni nego zato što će provoditi AP-ovu agendu zelene tranzicije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije