Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u uskoj haljini

Nives Celzijus sunčala se na terasi i istaknula duge noge, obožavatelji: 'Prekrasna si'

Foto: Instagram
1/25
18.05.2024.
u 08:00

U uskoj ljubičastoj haljinici istaknula je svoje duge noge i bujne obline, a posebno se isticao i duboki dekolte. - Dan kontemplacije - istaknula je u opisu fotografije na kojoj žmiri i uživa u suncu

Pjevačica, glumica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (42) često se javlja na društvenim mrežama, a ovoga puta pokazala je kako je uživala na balkonu. Nives je proteklih dana uživala na suncu, a taj je trenutak i istaknula. U uskoj ljubičastoj haljinici istaknula je svoje duge noge i bujne obline, a posebno se isticao i duboki dekolte. - Dan kontemplacije - istaknula je u opisu fotografije na kojoj žmiri i uživa u suncu. U komentarima su joj se javili brojni obožavatelji. "Ljepotica si, slatka, sve ljepša i ljepša", "Prekrasna", pisali su joj.

Podsjetimo, Nives je nedavno pokazala kako je zasukala rukave te kako radi na svojoj terasi na kojoj sad uživa. Celzijus se tada snimila kako obnavlja terasu, a čini se da joj pomoć majstora nije bila potrebna. Sama je miješala žbuku, brusila drvene ploče i prefarbala ogradu.  

- Kolekcija najdražih vam radova majstorice Celzijus. Hoćemo nove radove ? - napisala je Nives pored objave. U videu se može vidjeti i kako je influencerica za svoje pratitelje snimila svaki korak ovog preuređenja, a proces je trajao danima. Nives tako možemo vidjeti u različitim kombinacijama, a za one najtoplije dane odabrala je kratke traperice i gornji dio bikinija te slične vruće kombinacije. Naravno, obožavatelji u komentarima nisu krili oduševljenje. - Cijena je po kvadratu ili? - pitao ju je jedan. 

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

 Celzijus se ne srami zasukati rukave i primiti se posla, a i ranijih je godina pokazivala kako radi na terasi te privukla puno pozornosti. Tako smo imali prilike gledati Nives kako terasu uređuje i proteklih godina, ali i kako je čisti. Obično je u ovim snimkama bila u modnim kombinacijama koje su pobuđivale maštu njezinih pratitelja. Osim toga, Nives se često i javi s te terase gdje se sunča ili snima selfije. Prošlo ljeto, tako je nakon što je uživala na moru još zraka sunca hvatala i na svojoj terasi i to u toplesu. Video je objavila na svom Instagram Storyju.  - Ako se pitate što ima u Zagrebu - napisala je Nives koja je ležala na ležaljci dok je na sebi imala samo ljubičaste tangice. U sličnim izdanjima Nives smo također mogli vidjeti na ovoj lokaciji, pa ne čudi kako to da puno rada ulaže u terasu, jer je, očito, upravo ona jedan od njezinih omiljenih dijelova doma. 

VIDEO Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije