Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDIZAJN

S HRT-a potvrdili kako Uršulu Tolj više nećemo gledati na televiziji te otkrili na kojem projektu će raditi

Uršula Tolj
Foto: HRT screenshot
1/7
17.08.2022.
u 15:11

- Uršula Tolj je u punom kapacitetu angažirana na prime-time projektu "Zvijezde pjevaju", koji izlazi početkom listopada. Emisija "Kod nas doma" ide u svojevrsni redizajn - te ćemo petkom imati emisiju kao i ostalim danima, objasnili su nam s HRT-a.

Iz Službe za komunikacije HRT-a potvrdili su nam kako Uršulu Tolj (49) više nećemo gledati petkom u glazbenom izdanju emisije "Kod nas doma". 

- Uršula Tolj je u punom kapacitetu angažirana na prime-time projektu "Zvijezde pjevaju", koji izlazi početkom listopada. Emisija "Kod nas doma" ide u svojevrsni redizajn - te ćemo petkom imati emisiju kao i ostalim danima, objasnili su nam s HRT-a. 

Podsjetimo, Uršula je dosad petkom vodila izdanje emisije "Kod nas doma" u kojoj su joj u goste dolazile glazbene zvijezde iz Hrvatske i regije, a iako je emisija imala zadovoljavajuću gledanost i dobre komentare, vodstvo HRT-a odlučilo ju je ukinuti.

- Istina je da je ukinuto glazbeno izdanje emisije "Kod nas doma" petkom, koje sam uređivala i vodila. Na HRT-u ću nastaviti raditi kao urednica na projektima Zabavnog programa – kazala nam je Uršula Tolj koja na HRT-u radi više od 25 godina. 

Uršula je u studenom prošle godine smijenjena s mjesta urednice Dore, a na to mjesto vratio se urednik HTV 2 i v.d. urednika HTV 1 Tomislav Štengl, koji je Doru vodio i 2020. godine kada je pobijedio Damir Kedžo.   

– Odlukom Ravnateljstva HRT-a došlo je do promjene u ekipi Dore 2022., kao i na čelu hrvatske delegacije na Eurosongu 2022., te će Uršulu Tolj na tom mjestu zamijeniti Tomislav Štengl –poručili su tada s HRT-a.

Tolj je u travnju na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja pratitelja, a jedno od njih bilo je i vidi li se ponovno u ulozi šefice Dore. 

- Iskreno, ne znam bih li se ponovno upuštala u to da me pitaju. Morala bih dobro razmisliti - odgovorila je. Kazali su joj i da je odlično odradila posao.  - Nisam mislila da ćete se opet vraćati na to, ali hvala vam na ovim riječima. Ja sam stvarno dala sve od sebe tad - zahvalila se.

VIDEO: Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije