Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bilo je jako strašno'

Kupila svijeću Gwyneth Paltrow s mirisom vagine, ali ona je eksplodirala: 'Komadići su letjeli po stanu'

Foto: Instagram
1/10
19.01.2021.
u 16:47

- Nikada nisam vidjela nešto takvo, bio je pakao, svijeća je bila u plamenu i gorući komadići su se razletjeli po stanu - kazala je Judy koja je sviječu osvojila u nagradnoj igri.

Svijeća s mirisom vagine koju u ponudi on-line shopa u sklopu njezine lifestyle stranice Goop nudi glumica Gwyneth Paltrow eksplodirala je u domu 50-godišnje Judy Thompson.

Svijeća, koje se zove 'Ovo miriše kao moja vagina' eksplodirala je i iz nje je šikljao dim. 

- Nikada nisam vidjela nešto takvo, bio je pakao, svijeća je bila u plamenu i gorući komadići su se razletjeli po stanu - kazala je Judy koja je sviječu osvojila u nagradnoj igri. 

Rekla je je kako je vatru uspjela obuzdati, te da joj je pomogao partner. 

- Bilo je jako strašno kada se dogodilo, ali sada, se mogu smijati što je Gwynethina svijeća s mirisom vagine eksplodirala baš u mojem domu - dodala je.

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Warded
Warded
18:25 19.01.2021.

I onda Trump glup, a Hollywood i holivudani pametni 🤔

DU
Deleted user
17:23 19.01.2021.

Tzv. pi . kin dim!

LU
Lujo123
21:29 19.01.2021.

Ne pročitah glupljeg članka i ne mogah si zamisliti glupljeg i ogavnijeg "biznisa" ili "nagradne igre"! Pa koliko moraš biti bolestan za tako nešto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije