Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dotjerala se

Izgubila skoro 50 kilograma! Vijoleta iz ŽNV objavila novu fotografiju, pratitelji u čudu: 'Kakva promjena'

Foto: Instagram
1/6
19.01.2021.
u 14:01

I nakon finala nastavila je raditi na svom izgledu, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima je poprilično dotjerana.

Vijoleta Taleski, bivša kandidatkinja showa ''Život na vagi'', u posljednje vrijeme privlači sve više pozornosti na društvenim mrežama. Zagrepčanka je u show ušla sa 120,9 kilograma, dok je u finalnoj emisiji imala 76.4 kg.

I nakon finala nastavila je raditi na svom izgledu, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima je poprilično dotjerana. Nedavno je mnoge iznenadila ekstenzijama u kosi, a sada se pohvalila i fotografijom na kojoj je zbog jakog make-upa gotovo neprepoznatljiva.

"Koja promjena", "Seksi", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Foto: Instagram screenshot

A osim nove figure Vijoleta je nedavno razveselila svoje pratitelje fotografijom na kojoj pozira s kćeri. "Moje sve", napisala je Vijoleta uz fotografiju s 23-godišnjom mezimicom te izazvala oduševljenje pratitelja.

Foto: Instagram screenshot

Vijoleta je u showu 'Život na vagi'  izgubila nešto više od 44 kg. U finalnoj emisiji sve je oduševila kada se pojavila u dugačkoj haljini otvorenih ramena. No, čak i nakon showa Vijoleta nije stala s transformacijom te je na Instagramu otkrila da je sada na 49 kilograma manje nego što je imala, a nedavno je ugradila i ekstenzije. "Opa! Predivna si. Izgledaš puno mlađe s tom frizurom. Napravila si čudo, kapa do poda", poručili su joj pratitelji u komentarima ispod fotografije.

Foto: Instagram screenshot

Komentara 8

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
17:37 19.01.2021.

Obje izgledate kao dvije debele rumene bube.

DU
Deleted user
15:05 19.01.2021.

Sličnu si naručiš prek ebaya, platiš i nemaš problema da ti bude naporna.

MA
mare0801
21:36 19.01.2021.

Ima li ova jadna žena ikoga da ovo spriječi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije