Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan zahtjev

Svi traže veće honorare, a samo glumci 'Teorije velikog praska' traže da im se smanji honorar

Teorija velikog praska
Foto: Instagram
1/3
02.03.2017.
u 09:38

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg i Kunal Nayyar po snimljenoj epizodi dobiju milijun dolara, a njihove kolegice Mayim Bialik i Melissa Rauch po epizodi zarade samo 200 tisuća dolara i zato petorka traži da se dio njihovih honorara uplati kolegicama

Zahvaljujući velikoj popularnosti glumci popularne serije "Teorija velikog praska" uspjeli su se izboriti za veliki honorar od čak milijun dolara po snimljenom nastavku. 

Međutim, nisu svi glumci po epizodi dobivali ovu izdašnu svotu novaca, jer je milijun dolara bio namijenjen za glumce Johnnyja Galeckia, Jima Parsonsa, Kaley Cuoco, Simona Helberga i Kunala Nayyara, a publici su poznatiji kao Leonard, Sheldon, Penny, Howard i Raj. 

Za razliku od njih glumice Mayim Bialik i Melissa Rauch koje u seriji glume Amy i Bernadette po epizodi su dobile mizernih 200 tisuća dolara. Ostali glumci odlučili su se izboriti za bolju plaću kolegica Mayim i Mellise i zato je bolje plaćena petorka od producenata tražila da im smanje honorar. 

Tražili su da se njihovi honorari umanje za sto tisuća dolara kako bi njihove kolegice s manjom plaćom mogle dobiti honorar od 450 tisuća dolara. Gesta zvijezda "Teorije velikog praska" za svaku je pohvalu. 

>>Srušen Guinessov rekord: Epizodu 'Teorije velikog praska' gledalo 24 mil. ljudi

>>Jedna od najpopularnijih serija današnjice dobiva nastavak​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije