Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆANJE U PROŠLOST

Jedna od najpopularnijih serija današnjice dobiva nastavak

TEORIJA
Foto: Promo
1/5
09.11.2016.
u 10:25

Prequel će imati sličan format kao serija "Malcolm u sredini", čija se radnja bazira na disfunkcionalnoj obitelji, koju predvodi zvijezda serije "Breaking Bad" Bryan Cranston.

Jedna od najpopularnijih serija današnjice "Teorija velikog praska" uskoro će dobiti nastavak, odnosno prequel, čija će se radnja bazirati na odrastanju Sheldona Coopera. Autori će biti isti - Chuck Lorre i Bill Prady, a Jim Parsons koji glumi Sheldona bit će izvršni producent.

Sličan format kao Malcolm u sredini
Prequel će imati sličan format kao serija "Malcolm u sredini", čija se radnja bazira na disfunkcionalnoj obitelji, koju predvodi zvijezda serije "Breaking Bad" Bryan Cranston.
Inače, serija "Teorija velikog praska" je trenutno u desetoj sezoni, a njene glavne zvijezde Jim Parsons, Johnny Galecki i Kaley Cuoco dobivaju milijun dolara po epizodi. Kako je najavljeno, nitko od njih neće se pojaviti u prequelu čije snimanje počinje iduće godine.

>>Sve što niste znali o otkačenim junacima "Teorije velikog praska"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije