Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborili su se

Za novu sezonu "Teorije velikog praska" dobit će milijun dolara po epizodi

TEORIJA
Foto: Promo
1/2
05.08.2014.
u 16:48

Dosad su zarađivali 325 tisuća dolara po epizodi, a u sljedeće tri sezone glavni glumci serije zarađivat će trostruko više, odnosno svaki od slavnog glumačkog trojca će dobiti 72 milijuna dolara

Kaley Cuoco (28), Jim Parsons (41) i Johnny Galecki (39) izborili su se za povišice i sljedeću sezonu popularne serije snimat će za oko milijun dolara po epizodi.

Dosad su zarađivali 325 tisuća dolara po epizodi, a u sljedeće tri sezone glavni glumci serije zarađivat će trostruko više, odnosno svaki od slavnog glumačkog trojca će dobiti 72 milijuna dolara, piše IBT.

Zbog pregovora oko novih ugovora, čak tjedan dana odbijali su nastaviti snimanje. To je urodilo plodom i odobrena im je povišica. Osim honorara za uloge, glumci će dobiti i određeni postotak od zarade serije te se predviđa kako će svaki od njih u sljedeće tri godine zaraditi između 90 i 100 milijuna dolara.

Ostala dva člana originalne postave, Simon Helberg i Kunal Nayyar, još pregovaraju o novom ugovoru, a očekuje se da će se sve uspjeti dogovoriti do kraja ovog tjedna.

Nova, osma sezone serije svoju premijeru trebala bi imati 22. listopada u Americi.

>>Sve što niste znali o otkačenim junacima 'Teorije velikog praska'

Komentara 1

Avatar LiberAlniGad
LiberAlniGad
10:11 06.08.2014.

Neka, zašto nebi zarađivali. Bez njih serija nebi imala nikakvo značenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije