Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRAĆAJ NOVINARA

Svi su mu došli odati počast: Od Bage se oprostili Plenković, Milanovićeva obitelj, Grbin, Kolinda i mnogi drugi

Foto: PIXSELL
1/28
23.08.2022.
u 15:10

Novinar i urednik Nove TV Mislav bago danas je na zagrebačkom Krematoriju ispraćen na posljednji počinak, a sprovodu su prisustvovali obitelj, prijatelji i brojne osobe iz javnog života

Novinar i urednik Nove TV Mislav Bago danas je na zagrebačkom Krematoriju ispraćen na posljednji počinak, a počast su mu došli odati obitelj, prijatelji, kolege i brojne osobe iz javnog života. Između ostalih stigli su i premijer Andrej Plenković, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović,ministri Davor Božinović i Nina Obuljen Koržinek, bivši ministri Predrag Fred Matić, Zdravko Marić, Boris Lalovac i Radimir Čačić, supruga i sin predsjednika Milanovića Sanja Musić Milanović i Marko Milanović, sindikalist Krešimir Sever, predsjednik SDP-a Peđa Grbin, Davor Bernardić, Zvonimir Frka-Petešić, Ljubo Ćesić Rojs, Anka Mrak Taritaš, Dalija Orešković, novinari Zoran Šprajc, Tomislav Jelinčić, Tončica Čeljuska, Andrija Jarak, te Mislavove kolege s Nove TV. 

Komemoracija za preminulog novinara održana je u ponedjeljak u Muzičkoj akademiji u Zagrebu, gdje su se, uz članove obitelji, od Mislava oprostili brojni prijatelji, novinari i suradnici te osobe iz javnog i političkog života.

Od Mislava su se emotivnim govorima oprostili predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić, direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum, predsjednik HND-a Hrvoje Zovko, predsjednica Sindikata novinara Hrvatske i predsjednica Europske federacije novinara Maja Sever te Mislavova nećakinja Paula. Komemoraciju je vodio Bagin kolega Saša Kopljar. Podsjetimo, Mislav Bago preminuo je u četvrtak 18. kolovoza u 49. godini života. 

VIDEO: Posljednji ispraćaj Mislava Bage održan je danas na zagrebačkom Krematoriju

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije