Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tatica je kupio

Svi ih komentiraju! Četverogodišnja kći slavnog glumca prošetala u štiklama

Foto: Profimedia
1/4
10.08.2019.
u 08:00

Ryan Reynolds i njegova četverogodišnja kći James postali su hit na društvenim mrežama jer se malena pojavila u neočekivanom izdanju.

Kći jednog od najskladnijeg holivudskog para Blake Lively i Ryana Reynoldsa ne prestaje dobivati pažnju, pogotovo nakon što ju je tata Ryan izveo u šoping. Budno oko paparazza ih je ulovilo nakon što se malena James ponovila u ljubičastu haljinicu i srebrne čizmice na petu.

S obzirom na to da to nije uobičajena obuća za njezinu dob, mnogi komentiraju je li ova kombinacija odobravajuća.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, tijekom travnja i svibnja Ryan je u Hrvatskoj snimao film "Hitman's Wife Bodyguard" i snimao reklamu za svoj džin, a u tome ga je iz Hollywooda došla podržati supruga Blake Lively.

– Snimamo najnoviji spot za džin Aviation u Hrvatskoj – napisao je u prvoj objavi na Instagramu, a zatim je uslijedio niz slika. Zahvalio je cijeloj ekipi koja je snimala spot i označio suprugu Blake. 

Podsjetimo, Ryan i Blake upoznali su se 2010. godine na snimanju filma ''Green Lantern'', a prohodali su tek u studenome 2011. godine nakon što se glumac rastao od Scarlett Johanson. Vjenčali su se 2012. godine te imaju dvije kćeri.
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
08:38 10.08.2019.

Ako je to štikla, onda su sve moderne patike na štiklu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije