Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMIČNE OBJAVE

Ryan Reynolds se našalio na svoj račun i ishvalio Hrvatsku

Foto: Instagram screenshot
1/9
15.04.2019.
u 11:37

Glumačka ekipa filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' snima trenutno u Rovinju, a već u nekoliko navrata otkrili su koliko ih se Hrvatska dojmila.

Došavši u Rovinj, ekipa iz filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' Salma Hayek (52), Samuel L. Jackson (70) i Ryan Reynolds (42) ne prestaju s hvalom za Hrvatsku. Oduševljeni Istrom, svoje doživljaje dijele na društvenim mrežama.

Tako se Ryan Reynolds odlučio na Instagram storyju javiti s jedrilice na kojoj pozira s filmskom šminkom. Reynolds izgleda kao da su ga pretukli, a zapravo se radi o snimanju jedne od akcijskih scena.

Foto: imdb

- Ako će vas negdje uzastopce udarati u lice...preporučujem Hrvatsku. Volim ovo mjesto – našalio se Ryan.

Foto: imdb

Na sljedećoj objavi otkrio je da nema puno iskustva s jedrilicama.

Osim što snimaju u jednom od najljepših istarskih gradova, nedavno su posjetili rovinjsku tržnicu te kupili domaće proizvode. Rovinj će u filmu predstavljati talijansku Amalfijsku obalu, a Jackson je tom prilikom izjavio da 'nova lokacija izgleda obećavajuće i da je Hrvatska lijepa već na prvi pogled.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Kad ne snimaju, Reynolds i Hayek se druže i po svemu sudeći, dobro zabavljaju. U jednom storyju Salma je pozirala s ginom i stavila periku, a Ryan je u storyju označio svoju suprugu Blake Lively.

Pogledajte koji brakovi showbizza su najkraće trajali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije