Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Starleta u problemima

Sve više je 'guši' suprugova kontrola pa joj i kosa ispada?

Kim Kardashian
Foto: Instagram/Giancarlo Giammetti
1/9
09.10.2014.
u 09:57

Pjevač voli imati sve pod kontrolom i Kim to više ne može trpjeti, tvrdi izvor. Navodno od nje traži i da prestane snimati reality show 'Keeping Up With the Kardashians', koji ulazi u desetu sezonu

Kim Kardashian bori se s mnogim problemima.

Tako barem tvrdi izvor za The National Enquirer navodeći da je Kim psihički i emocionalno potpuno nestabilna, a za sve je, tvrdi, kriv njen suprug Kanye West.

Pjevač voli imati sve pod kontrolom i Kim to više ne može trpjeti, tvrdi izvor. Navodno od nje traži i da prestane snimati reality show ''Keeping Up With the Kardashians'', koji ulazi u desetu sezonu. Kim se zbog toga osjeća razapeta između supruga i svoje majke i sestara, a pod dodatnim je pritiskom i jer želi izgubiti nekoliko kilograma pa joj otpada kosa, navodi izvor.

Mediji su nedavno objavili kako je starleta zaboravila svoju jednogodišnju kćer u hotelu, no Kim je to odmah demantirala uz podsmjeh i izjavu: Vi se to zezate sa mnom?!?!?

 

>>Kim Kardashian zaboravila kćer u hotelu

>>Da bi u svakom trenu izgledala savršeno, Kim Kardashian troši pravo bogatstvo

>>Ukrajinac napao Kim Kardashian, skoro je srušio na tlo!

Komentara 2

Avatar fircik
fircik
10:25 09.10.2014.

Odakle joj ispada, iz ruke?

KO
kozaribok1
07:33 10.10.2014.

Zasto kim ne popije šaku tableta i sve nas oslobodi njenog postojanja. Takve osobe postoje vecinom u americi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije