Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(ig)nori

Kim Kardashian zaboravila kćer u hotelu

kim kardashian
Foto: Instagram
1/8
03.10.2014.
u 16:53

Kim Kardashian bez problema pozira sa svojom kćerkicom North u prvom redu modnih revija u Parizu, no kada je treba odvesti iz hotela, to je druga priča...

Kim Kardashian bez problema pozira sa svojom kćerkicom North u prvom redu modnih revija u Parizu, no kada je treba odvesti iz hotela, to je druga priča.

Nakon posljednjeg gafa lijepe starlete, malenu Nori mediji su prozvali Ignori. Naime, njena poznata majka napustila je pariški hotel bez North u rukama.

Kada je stigla do automobila, sjetila se da je nešto zaboravila i zabrinuto se vratila u hotel. Iz njega je izašla s kćerkicom u rukama.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Da bi u svakom trenu izgledala savršeno, Kim Kardashian troši pravo bogatstvo

>>U jedan dan ovu je fotografiju 'lajkalo' milijun ljudi!

Komentara 1

Avatar think pink
think pink
19:28 04.10.2014.

očito se naviknula u rukama imati nešto drugo, a ne bebu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije