Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženim sina

'Sve je na njoj umjetno, mogla je nokte staviti do Bangladeša'

Foto: Nova TV
1/15
25.04.2018.
u 09:06

Elvis Vaupotić i Adnan Avdić u drugoj emisiji showa "Ženim sina" birali su kandidatkinje, a u odabiru su im pomagale mame.

U drugoj epizodi showa ''Ženim sina'' gledatelji su upoznali kandidate Elvisa Vaupotića i njegovu majku Elanoris te Adnana Avdića s majkom Merimom, kao i djevojke s kojima su Elvis i Adnan odlučili započeti avanturu.

Majke su upoznale djevojke dok su ih sinovi čekali u sobi. Merima je bila oduševljena djevojkama i odmah je odabrala svoju mezimicu, dok je Elvisova majka Elanoris rekla kako je jako dobro procijenila djevojke.Tamara Peček iz Krapine prva se predstavila Adnan i njegovoj majci. Adnanu se nije svidjela iako je rekla da zna napraviti pitu. 

„Previše umjetna!“ rekao je Adnan majci koja je  stala u Tamarinu obranu. „Cura zna skuhati, zna kolače raditi. Ta njezina usta nisu  presudna da ona sutra bude cura, žena“, objasnila je majka Merima, a Adnan je zaključio: „Veliki nokti, sve umjetno. Mogla je nokte staviti do  Bangladeša!“ Zato mu se Lea Kos (23) s otoka Cresa jako svidjela i rekao je kako bi se s njom poigrao u nekoj seksi pozi. Tea Farkaš iz Požege svidjela se i mami Merimi i Adnanu koji je rekao da je Tea ne petica nego stotka. Natjecateljica Maja Veljković nije se svidjela Adnanu zbog svog glazbenog ukusa i nekih stavova. 

Tihana Slavić iz Virovitice prva je kandidatkinja koju su upoznali drugi natjecatelji Elvis i njegova mama Elanoris i na prvu im se svidjela. Elvisu se svidjelo što je spremna s ruksakom na leđima proputovati svijet.  Natjecateljica Doris Vuković nije se svidjela mami Elanoris koja je komentirala: Mudra je, lisica, prati sve, a voli ogovarati. Može mi pričati priče koje god hoće, ali mene prevariti neće.

Elvis je upoznao i Stanku Pinek i Miu Rajačić, a Elvis je na kraju odlučio kako show napušta Nika Maravić, a Adnan je odlučio kako se Marina Mesek, profesorica filozofije i religijske kulture, neće dalje boriti za njegovo srce. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
10:35 25.04.2018.

Odabrao Vaupatic lektorirao Avdic po odabiru nove tv prikazuje zivotinjsku farmu na cro nacin

SX
sudbina x
09:52 25.04.2018.

Ma nemoj...Ovi jadnici još bi i birali...?Cure pa nećete valjda...?

SX
sudbina x
10:21 25.04.2018.

E to je muškarac kojemu majka traži ženu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije