Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Sve boje jeseni Hrvatske radiotelevizije na Weekend Media Festivalu

Informativni medijski servis Hrvatske radiotelevizije predstavljalo je i zaštitno lice emisije Otvoreno Damir Smrtić, koji je na Weekend Media Festivalu vodio nekoliko atraktivnih okruglih stolova, te Eliana Čandrlić, glavna urednica Programa Hrvatskoga radija koja je vodila i okrugli stol Disrupt Yourself.
24. rujna 2018. u 11:51 1 komentara 148 prikaza
Foto: Ines Novković
Pogledajte galeriju 1/5

Hrvatska radiotelevizija (HRT) predstavila je Sve boje jeseni, jesensku programsku shemu, na ovogodišnjemu Weekend Media
Festivalu
u Rovinju. Vodeći godišnji skup komunikacijskih stručnjaka i predstavnika komunikacijske industrije iz cijele jugoistočne Europe ove je godine okupio više od nekoliko tisuća sudionika te petstotinjak novinara iz Republike Hrvatske i susjednih država.

Starta 24. rujna Druga sezona 'Novina' pravi je politički triler, a Nives Ivanković gledamo u ulozi predsjednice

Izvrsni Jazz orekstar HRT-a pod ravnanjem Mirona Hausera uz divu hrvatske glazbene scene Zdenke Kovačićek i popularnoga pjevača Marka Tolja svojim nastupom otvorili su ovogodišnji Weekend Media Festival i digli sve prisutne na noge s najvećim jazz, rock i blues hitovima, a vrhunac večeri bio je trenutak kad su odali počast legendarnome Oliveru Dragojeviću.

Brojni među njima na posebnome su HRT-ovu promocijskomu prostoru tijekom tri dana trajanja festivala imali prigodu doznati više o novostima u programima javnoga medijskog servisa tijekom predstojećih mjeseci, družiti se s poznatim HRT-ovim novinarima, urednicima i voditeljima te sudjelovati u brojnim prigodnim aktivnostima te javljanjima i emisijama uživo iz Rovinja.

„Hrvatska radiotelevizija dugi niz godina je na Weekend Media Festivalu jer je to sjajna prigoda za predstavljanje komunikacijskim stručnjacima, ali i našim gledateljima iz cijele jugoistočne Europe. Prema podacima Europske radiodifuzijske unije, Hrvatska radiotelevizija i dalje je najgledanija javna televizija u jugoistočnoj Europi, a to nam iz godine u godinu potvrđuje i veliko
zanimanje posjetitelja za naš promocijski prostor ovdje u Rovinju”, istaknuo je glavni urednik svih pet kanala Hrvatske radiotelevizije Bruno Kovačević te dodao:

Hrvoje Zovko Uputili pismo vrhu HRT-a Zovku stigla potpora logoraša srpskih logora i slovenskih novinara

„Ove godine predstavljamo Sve boje jeseni, jesensku programsku shemu Hrvatske radiotelevizije, koja je započela prije nekoliko dana, a u okviru nje nudimo čak 85 posto domaćega sadržaja u udarnome terminu, te vrhunski odabir stranoga programa.”
Neka od zaštitnih lica Informativnoga medijskog servisa Hrvatske radiotelevizije bilo je moguće vidjeti i u Rovinju. Uz Anitu Bilić i Dajanu Šošić živost u HRT-ovu promocijskome prostoru izazvale su Nevena Rendeli. Uršula Tolj kao i urednik i voditelj jedne od najpopularnije i najgledanije ovoljetne nogometne emisije Zabivaka Marko Šapit.

Nova uloga Omiljena radijska voditeljica ima novi posao: Sretna sam što se mogu izraziti

Informativni medijski servis Hrvatske radiotelevizije predstavljalo je i zaštitno lice emisije Otvoreno Damir Smrtić, koji je na Weekend Media Festivalu vodio nekoliko atraktivnih okruglih stolova, te Eliana Čandrlić, glavna urednica Programa Hrvatskoga radija koja je vodila i okrugli stol Disrupt Yourself. HRT-ovu predstavljanju na Weekend Media Festivalu dodatno su pridonijeli odličnom zabavom te uz uključivanje u emisije na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) Mirko Fodor i Andro Tomović koji su svoje redovite radijske emisije, Globotomija i Svakom loncu poklopac uz mnoštvo smijeha te brojne goste i publiku, emitirali uključivanjem iz Rovinja.

Nakon 10 godina Lana Banely se oglasila o svom odlasku s HRT-a

Sve novosti povezane s jesenskom programskom shemom posjetitelji su tijekom Weekend Media Festivala mogli doznati putem programskih najava koje su se emitirale u HRT-ovu promocijskome prostoru te u izravnome kontaktu s HRT-ovim zvijezdama.

Eurovision Song Contest 2021
ALBINA NIJE PROŠLA
'Nikad više ne gledam Euroviziju': Pogledajte burne reakcije hrvatskih tviteraša
Oporavilište za divlje životinje u Osijeku
Briga o okolišu
Upoznajte ljude koji se brinu o divljim životinjama svaki dan
  • kruti:

    došli se malo poigrati pod jorgan-planinom na naš račun, po čemu je ovaj dogadjaj najpoznatiji, ihihihi