Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušutkala sve

Odgovor Ive Alilović na komentare o njenim grudima

Iva Alilović
Foto: Facebook
1/3
15.01.2018.
u 10:16

Ja, Iva Alilović, od srca vam želim svu sreću u ovom životu jer, da ste sretni i voljeni i da imate svoj život, ne biste pisali s ovoliko zlobe i izmišljotina i mržnje o meni koju ne poznajete, napisala je na Facebooku

Iva Alilović, supruga našeg rukometaša Mirka Alilovića, osvrnula se na komentare o svojem izgledu, točnije o tome kako je estetska kirurgija zaslužna za njeno bujno poprsje.

U statusu na Facebooku zahvalila je svima što su toliko pozornosti i pažnje poklonili njenom izgledu i rekla kako je njen fizički izgled očito nekima od velike životne važnosti te se pitaju jesu li joj grudi prirodne ili plastične.

– To su stvarno velika pitanja od životne važnosti. Blago vama na težini vaših problema. Hvala vam na pažnji koju ste mi poklonili i napravili od mene zvijezdu. Godi mi vaša ljubomora, zločestoća, maloumnost i primitivizam, mnogo ste smiješni i što da vam kažem za kraj? Ja, Iva Alilović, od srca vam želim svu sreću u ovom životu jer, da ste sretni i voljeni i da imate svoj život, ne biste pisali s ovoliko zlobe i izmišljotina i mržnje o meni koju ne poznajete i o mome životu – napisala je Iva u statusu na Facebooku.

Na kraju je zaključila: Ako sam i stavljala silikone, stavila sam ih za svoje pare, a ne tuđe!

Iva Alilović
1/12

Komentara 25

KO
kodamesepita
10:44 15.01.2018.

ako želim privatnost - ne stavljam fotke po fejsu i ne slikam se za novine ...

JU
juma
11:39 15.01.2018.

Sutnja je zlato...

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:28 15.01.2018.

"mnogo ste smiješni;" meni se čini da je ova rečenica u duhu istinskog hrvatskog jezika, vjerovatno se pokupila usput slušajući "neprimitivne" cajke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije