Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izignorirala poziv

Sutkinja je tuži: Severina se danas nije pojavila na zakazanom ročištu

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
03.11.2020.
u 17:26

Sutkinja je Severinu tužila zbog povrede prava osobnosti i tražila naknadu štete u iznosu od 20.000 kuna zbog izjava koje je protiv nje iznijela Severina na presici povodom početka regionalne turneje 'Magic Tour'.

Pjevačica Severina Kojić danas je imala zakazano ročište na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, no nije se pojavila. Ročište je bilo zakazano zbog tužbe koju je protiv nje podignula sutkinja Lucija Lasić ove veljače. No, kako nije bila obavezna osobno se pojaviti danas kada su se trebali iznijeti samo dokazni prijedlozi, Severina nije došla. 

1/8

Sutkinja je Severinu tužila zbog povrede prava osobnosti i tražila naknadu štete u iznosu od 20.000 kuna zbog izjava koje je protiv nje iznijela Severina na presici povodom početka regionalne turneje 'Magic Tour'.

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić - izjavila se Severina tada.

Lasić je bila na sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da njezin sin pripadne ocu Milanu Popoviću. Ovaj mjesec bit će godina dana od presude kojom je Severina izgubila sina, a izgubila je i pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.

U veljači ove godine sutkinja Lasić je prvi put tražila izuzeće sa sjednice vijeća, no prvi joj je zahtjev bio odbijen, zbog čega je tražila pravni postupak protiv Severine, a nakon čega je ponovno tražila izuzeće. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar KALIMERO
KALIMERO
20:45 03.11.2020.

Kojićkoj nešto ne ide u zadnje vrijeme. Zasušila se pa nema više sponzora da može glumiti glumicu

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
17:45 03.11.2020.

Dokle nas kanite maltretirati sa ovom štracom?

SA
samoborka
06:53 04.11.2020.

Kojićka..sreća tog klinca da su ga (napokon) maknuli od tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije