Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priprema se

Ella Dvornik objavila video, konačno kupuje kuću: "U najmu sam otkako sam se vratila u Hrvatsku"

Foto: Instagram
1/10
03.11.2020.
u 16:32

Otkrila je tako da su ona i suprug napokon registrirali auto koji su uvezli iz Velike Britanije, no da im je to uspjelo tek nakon što su im na ga tehničkom dva puta vraćali na servis.

Influencerica Ella Dvornik odlučila je ponovno snimati videe za YouTube. U najnovijem vlogu objavila je neke novosti iz privatnog života, a i mnoge nasmijala preplašivši supruga Charlesa. 

Otkrila je tako da su ona i suprug napokon registrirali auto koji su uvezli iz Velike Britanije, no da im je to uspjelo tek nakon što su im na ga tehničkom dva puta vraćali na servis.

 

Opisala je to sve kao 'klasičnu hrvatsku tragediju".

Nakon toga je kazala da je napokon pronašla kuću koju bi kupila. Priznala je da bi kuću trebalo potpuno adaptirati i renovirati, te da bi bila useljiva tek za godinu i pol. Zbog toga se mora pripremiti i na taj stres, Tvrdi, ipak, da je unajmljivala stanove otkako su se ona i suprug vratili iz Engleske, te da joj to zbog toga ne pada teško.

Kazala je da planira kupiti još jedan auto, hibrid ili električni, koji će biti manji i s kojim bi joj bilo lakše voziti se po gradu. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

BA
baranja2
16:56 03.11.2020.

Ma koga vise ona zanima,svakodnevno nas terorizirate sa njom, kad nema Nives tad se nakacite na ovu gosp., daj postedite nas vise takvih gluposti.Hvala

Avatar ПредседникЧетничкеОмладине
ПредседникЧетничкеОмладине
17:27 03.11.2020.

Ella dogodine useljenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije