Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena na HRT-u

Omiljeni voditelj nakon 47 godina otišao s televizije, evo tko će ga naslijediti u kultnoj emisiji

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/5
03.11.2020.
u 14:09

Nakon odlaska Drage Celezića u mirovinu, Domagoj Puškarić će s Doris Vučković nastaviti voditi tjednu emisiju koju proizvodi Odjel Religije HTV-a.

Emisija "Mir i dobro", koja se emitira nedjeljom u 16.30 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1), od ove nedjelje, 8. studenoga, dobiva novog urednika i voditelja Domagoja Puškarića. Nakon odlaska Drage Celizića u mirovinu, Domagoj Puškarić će s Doris Vučković nastaviti voditi tjednu emisiju koju proizvodi Odjel Religije HTV-a.

1/12

Puškarić na HTV-u radi od lipnja 2016. godine, gdje je kao novinar Informativnog medijskog servisa počeo svoju novinarsku karijeru u redakciji unutarnje politike, a zatim je nastavio u gospodarskoj redakciji HTV-a. Zbog dobrog poznavanja religijskih tema i visokorazvijenog afiniteta prema njima, prelazi u listopadu u Odjel Religije HTV-a, gdje će nastaviti razvijati svoju novinarsku karijeru kao novinar, urednik i voditelj.

Foto: HRT

Inače, Celizić je domaćoj publici najviše ostao u sjećanju kao voditelj emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, u kojoj je bio punih 13 godina, od 1992. do 2005., ali i “Mir i dobro”. Karijeru je započeo kao voditelj serije zabavno-glazbenih emisija TVZ-a Nova imena – novi zabavljači 1973. godine.

Vodio je i brojne koncerte, priredbe i međunarodne smotre te sinkronizirao strane i domaće dokumentarne serije. U rujnu ove godine u intervjuu za Večernji list voditelj je kazao kako unatoč godinama i stažu još uvijek ne osjeća potrebu umiroviti se.

– Imam još snage, volje i zdravlja i ne osjećam da bih trebao u mirovinu. Mnogi moji kolege nastavili su raditi i nakon odlaska u mirovinu, i bitno je da rade ono što vole. Još me služi i zdravlje i glas, održavam kondiciju, nije mi teško raditi. Nadam se da ću odraditi još neka snimanja i priredbe – kazao nam je Celizić.

Komentara 13

NE
Neo001
15:50 03.11.2020.

Još jedan Hrvat manje na JRT-u

SA
SamoIstina
14:27 03.11.2020.

Sretno dugo i zdravo Drago!!!

JW
Jim West
15:58 03.11.2020.

Nezamjenjiv narator u dokumentarcima i TV kalendaru, a kao voditelj DJH postavio je visoke standarde. Nedostajat će nam, ali neka uživa u penziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije