Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata pjevačica

Susjedi Bebi Dol oglasili su se nakon što je viđena u pučkoj kuhinji: Nije ona žrtva

ARHIVA - Zagreb: Ekscentrična Bebi Dol oduševila zagrebačku publiku
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
09.06.2023.
u 21:00

Kada se proširila u javnost proširila vijest kako je poznata pjevačica Bebi Dol u velikim financijskim problemima vlasnik Pink TV-a Željko Mitrović joj je ponudio posao i rekao je da će ju zaposliti kao svoju savjetnicu

Zadnjih nekoliko dana mediji u susjednoj Srbiji u nekoliko su navrata pisali kako se nekada popularna pjevačica Bebi Dol (60) nalazi u teškom financijskim problemima zbog čega si Bebi Dol više ne može osigurati ni hranu pa besplatne obroke uzima u pučkoj kuhinji. Kada se ova vijest proširila u javnost vlasnik Pink TV-a Željko Mitrović je ponudio posao Bebi Dol i rekao je da će ju zaposliti kao svoju savjetnicu. Novinari Kurira posjetili su adresu u Beogradu na kojoj su mislili da živi Bebi Dol, ali riječ je o adresi na kojoj je do nedavne smrti živjela njezina teta, a Bebi Dol je povremeno tamo dolazila pa su pomislili kako je to i njezina adresa prebivališta. 

- Bebi Dol je prodala svoj stan u kojem je živjela, a u ovoj zgradi je živjela njezina teta. Bebi je mislila da će stan pripasti njoj, međutim, teta je umrla prije šest mjeseci i taj stan ne može prodati jer mora se obaviti ostavinska rasprava. Bebina majka Magdalena je živjela ovdje i ona je ista kao Bebi! Ovo što čitam za Bebi da je žrtva, ma nije ona nikakva žrtva već je sebi takav život napravila. Udala se za tog alkoholičara i sad koristi svoju majku - ispričala je Kuriru jedna od stanarki u zgradi u kojoj je živjela teta Bebi Dol. Ova susjeda kaže kako je Bebi Dol prodala stan u kojem joj je majka živjela sa suprugom te tvrdi da je potrošila sav novac od prodaje tog stana i zbog toga joj je majka ostala bez krova nad glavom. 

VEZANI ČLANCI

-  Mi susjedi smo svjedoci kada je majka od Bebi došla ovdje i klekla pred svojom sestrom, sada pokojnom, i molila je da je pusti da živi tu jer nema gdje! A Bebi je našla neki stan za najam i teta joj je dala nešto stvari koje je odnijela tamo gdje je stanovala, ali nije plaćala najamninu. Kada je čovjek koji joj je izdao stan u najam saznao kakva je Bebi izbacio ju je iz stana. Majka joj je živjela ovdje, a ona nije smjela jer tetka je nije htjela primiti u stan. Ja sam puno puta nju vidjela na stepenicama kako sjedi i čeka da je puste, njena majka joj je krišom nosila hranu. Ona uzima sada hranu u pučkoj kuhinji, to je točno, ona i jedna glumica zajedno idu tamo. Događa se da u 2 ili 3 ujutru netko lupa na vrata stana od njezine tetke, pa onda zvone po cijeloj zgradi. Mi se svi plašimo, ovdje žive sve stariji ljudi - ispričala je susjeda. Dodala je kako nema razloga žaliti Bebi Dol jer, prema njenim riječima, je veliki neradnik i iskorištava svoju majku kojoj uzima mirovinu.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

 

Komentara 1

OO
Oohootutkalo
22:23 09.06.2023.

E sad ne znam, sta reci.Mislio sam da je Bebi Dol mnogo humanija.Ako je to napravila svojoj majci, napravila bi to i drugima.Onda je ne treba zaliti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije