Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah

Susan Boyle sada zarađuje milijune, ali nečeg se još uvijek jako boji

Foto: PA/Pixsell
1/4
14.06.2017.
u 12:40

Pjevačica je izdala novi album "A Wonderful World" iu jednom razgovoru je priznala kako se boji da joj se ne ponovi situacija u kojoj nema novaca za plaćanje grijanja ili struje.

Prije osam godina tada 48-godišnja Susan Boyle zadivile je sve svojom izvedbom "I Dream a Dream" iz mjuzikla "Jadnici", a koji 
je otpjevala pred žirijem i gledateljima showa "Britain's got a talent".

Od tog dana Susan je pod povećalom javnosti i kroz taj period od nastupa u showu do danas prošla je svašta. Od napisa u tabloidima o njenom ljubavnom životu, njenim zdravstvenim problemima i obitelji i često se nije znala nositi s tim. Zbog stresa se i povukla iz javnosti na neko vrijeme, ali nije odmarala već je marljivo radila na novom albumu "A Wonderful World".

- Ovo je album za cijelu obitelj, jer sam htjela da uz moje pjesme uživaju svi članovi obitelji - rekla je o novom albumu. Njen život se dosta promijenio, zarađuje milijunske iznose ali i dalje živi u kući u joj je odrasla i bez obzira na dobro stanje na bankovnom računu jedne stvari se i dalje pribojava.

- Danas imam jasne ciljeve - želim uživati u novcu koji sam zaradila i ne želim se više naći u situaciji da ne mogu platiti struju ili grijanje. U toj situaciji sam bila mnogo puta i moj najveći strah je da mi se ta situacija ne ponovi - rekla je u razgovoru koji prenosi Sunday Post. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije