Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITAIN'S GOT TALENT

Pogledajte nastup briljantnog pijanista koji mu je donio 250 tisuća funti

Tokio Myers
Screenshot
04.06.2017.
u 20:35

- Odrastao sam u problematičnom susjedstvu. Mnogi moji susjedi su danas ili mrtvi ili u zatvoru. Glazba me držala van problema. Mogao sam završiti u nekoj bandi - kazao je Tokio Myers

Briljantni pijanist Tokio Myers oduševio je Britance i pobijedio u sinoćnjem finalu showa "Britain's Got Talent". Njegova obrada hita "Human" Rag'N' Bone Mana donijela mu je 250 tisuća funti, ali i nastup pred kraljevskom obitelji. Druga je bila osmogodišnja mađionačarka Issy Simpson.

Tokio svira od devete godine, a dosad je radio kao studijski glazbenik za mnoge poznate pjevače kao što su Kanye West ili Amy Winehouse.

- Odrastao sam u problematičnom susjedstvu. Mnogi moji susjedi su danas ili mrtvi ili u zatvoru. Glazba me držala van problema. Mogao sam završiti u nekoj bandi - kazao je Myers za The Sun, te otrio kako je kad je imao 11 godina svjedočio ubojstvu ravnatelja svoje škole, kojeg je nožem ubio 15-godišnji učenik.

Tokio je u finalu bio bolji od 11 drugih natjecatelja, među kojima je bilo pjevača, plesača, komičara i mađionačara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije