Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju u Istanbulu

Šuput se javila iz Turske:'Zanimljivo je gledati koliko žena priđe vidjeti bebu kad su njih dvoje zajedno'

Foto: Instagram
1/8
13.11.2021.
u 20:15

Maja je sa suprugom i sinom otputovala u Tursku gdje su već bili sredinom srpnja, a Bloomu je to je bio prvi internacionalni let.

Pjevačica Maja Šuput javila se iz Istanbula gdje je otputovala na obiteljski odmor sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

Maja je s pratiteljima na Instagramu podijelila nekoliko storyja na kojima je pokazala kako uživaju i kako se provode, a podijelila je i nekoliko fotografija sa sinom, među ostalim i kako obilaze trgovine poznatih modnih brendova.

Na jednom od Storyja, Maja je pokazala kako se Bloom odnosi prema konobarima. On se veselo smiješio te gledao u konobara. "Kako zavađaš. Bravo! Treba prema osoblju uvijek biti kulturan da ti slučajno ne bi netko nešto stavio u sok", čuje se Majin glas u videu. Snimila je i konobara kako maše Bloomu. "S konobarima treba uvijek biti u dobrim odnosima", napisala je kratko.  

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Najviše pažnje privukle su fotografije na kojima je njezin suprug pozirao s Bloomom uz koje je pjevačica napisala i zanimljiv opis.

-Moj svijet…. Zanimljivo je gledati koliko žena priđe vidjeti bebu kad su njih dvoje zajedno- napisala je uz objavu, a ispod fotografija nanizali su se brojni komentari.

"Ovo je najslađe dijete na svijetu", "Mali ista Maja", "Predivni", "Ja bi se zapitala koga te žene gledaju, pripazi Majo", "Ista mama, slatkiš", "Duša draga, vidi mu osmjeha", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Prije odlaska, Šuput je pozirala na aerodromu u zanimljivoj kombinaciji, odjevena u plave traperice, bluzu, sako i kaput u boji devine dlake, dok je na nogama imala bijele tenisice, a glavu je pokrila šeširom u sličnoj smeđoj boji.

-Najveseliji putnik nastavlja otkrivati svijet- napisala je Maja uz fotografiju na kojoj u naručju drži malenog Blooma, pa otkrila da idu u Tursku, gdje su već bili sredinom srpnja, a njenom sinu kojeg je dobila u braku s Nenadom Tatarinovim to je bio prvi internacionalni let. 

VIDEO Nakon voditeljskog gafa u emisija 'Dobro jutro, Hrvatska' HRT se ispričao gledateljima

Komentara 2

Avatar Unos
Unos
21:09 13.11.2021.

Jadan Bloom. Rođen da bude zabava za tabloide

KB
k.brijeg
09:40 14.11.2021.

Hrvatice i Hrvati nahranjeni za vikend, čekamo slijedeću hranu!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije