Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor joj je godio

Kraljica Elizabeta vratila se u Windsor, razlog povratka je važan događaj koji ne želi propustiti

kraljica Elizabeta
Foto: Reuters
1/5
11.11.2021.
u 23:30

Elizabeta prije dva tjedna provela noć u bolnici zbog preliminarnih pretraga i kako je tada izvijestila Buckinghamska palača 95-godišnja kraljica se osjeća dobro. Liječnici su joj savjetovali da se odmori nekoliko dana zbog čega je propustila službeni put u Sjevernu Irsku.

Kraljica Elizabeta ovog utorka se helikopterom vratila u dvorac Windsor nakon što je pet dana provela na svom imanju u Norfolku. Razlog njezinog povrataka je obilježavanje Dana sjećanja, iako su joj liječnici savjetovali mirovanje.

Upravo je na preporuku doktora otkazala brojne službene posjete u protekla dva tjedna nakon što je prošlog mjeseca prenoćila u bolnici pa se u proteklim tjednima našla u fokusu javnosti, a mnoge obožavatelje kraljevske obitelji zabrinulo je njezino zdravstveno stanje.

Elizabeta prije dva tjedna provela noć u bolnici zbog preliminarnih pretraga i kako je tada izvijestila Buckinghamska palača 95-godišnja kraljica se osjeća dobro. Liječnici su joj savjetovali da se odmori nekoliko dana zbog čega je propustila službeni put u Sjevernu Irsku. 

Buckinghamska palača ranije je otkrila da je kraljica odlučna u tome da i ove godine položi vijence u čast poginulih pripadnika britanskih oružanih snaga u Prvom svjetskom ratu.

Također planira ugostiti svoju obitelj ovoga Božića na obiteljskom imanju Sandringhamu nakon što ju je prošle godine spriječila pandemija.

Inače, kraljicu su prošlog tjedna paparazzi snimili tijekom vožnje skupocjenog Jaguara u okolici dvorca Windsor. Iako su joj liječnici savjetovali da miruje kraljica se ipak odvažila na vožnju. Poznato je da je Elizabeta II. strastvena vozačica unatoč tome što nikada nije položila vozački ispit te je jedina osoba u Velikoj Britaniji koja nije dužna imati vozačku dozvolu. 

Kraljica iduće godine slavi platinasti jubilej, 70 godina vladavine i još uvijek se ne namjerava povući sa svih svojih dužnosti.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Komentara 1

GU
Gumbar136
15:13 12.11.2021.

jake važna stvar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije