Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sada se mogu samo smijati'

Supruga Willa Smitha zbog bolesti je ostala bez kose, a sada je otvoreno progovorila o dijagnozi

Foto: instagram
1/10
02.01.2022.
u 19:00

Glumica, aktivistica i voditeljica Jada Pinkett Smith (50), supruga glumca Willa Smitha (53) već se nekoliko godina bori s bolešću, a sada je svoje iskustvo podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama.

Glumica, aktivistica i voditeljica Jada Pinkett Smith (50), supruga glumca Willa Smitha (53) već se nekoliko godina bori s bolešću, a sada je svoje iskustvo podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama.

Jada se od 2018. godine bori s autoimunom bolešću alopecijom koja napada folikule dlaka zbog čega dolazi do opadanja kose nakon čega ostaju ćelave mrlje po glavi.

Na društvenim mrežama objavila je video u kojem je otkrila kako je razlog  frizure koju je odlučila skratiti na 'nulu' ćelava linija koja joj je ostala na vrhu tjemena zbog opadanja kose.

-Sada se mogu samo smijati- veselo je rekla voditeljica uspješnog talk- showa 'Red Table Talk' u video koji je snimila u opuštenom izdanju bez imalo šminke pa dodala kako je sa svima htjela podijeliti svoju borbu, no optimistična je pa je kazala kako će od ćelave linije napraviti malu krunu kako bi ju prekrila.

-Ja i ova alopecija ćemo biti prijatelji i točka- poručila je Jada, a novu frizuru pokazala je još početkom godine kada je po uzoru na svoju kći Willow Smith obrijala glavu.

-Pa zašto ne? Za mene je to bila neka vrsta duhovnog poziva, ali i činjenice da će mi kosa u nekom trenutku ponovno narasti- objasnila je glumica tada.

Svoju borbu s alopecijom podijelila je još 2018. godine u jednoj od emisija 'Red Table Talka' kada je objasnila da joj je situacija na početku bila zastrašujuća.

-Bilo je stvarno zastrašujuće kada je krenulo. Tuširala sam se, a u rukama sam imala sve puno kose. Tada sam pomislila hoću li jednog dana stvarno oćelaviti- ispričala je glumica koja je bolest prihvatila, a nedavno je zabljesnula i na premijeri novog nastavka kultne franšize 'Matrix Uskrsnuća'.

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo šregled filmske godine 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije