Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mračna prošlost

Supruga Willa Smitha priznala da je u mladosti bila dilerica

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.07.2017.
u 17:45

Jada Pinkett Smith u jednoj radijskoj emisiji otkrila je kako je prijatelja Tupaca upoznala u periodu kad je dilala drogu.

Glumica Jada Pinkett Smith u radijskoj emisiji “Sway In The Morning” otkrila je veliku tajnu.

Pričajući o prijatelju Tupacu prvi put je otkrila kako su se zbilja upoznali i tako je odškrinula vrata u svoju mračnu prošlost.
– Ono što o meni dosad nitko nije znao jest da sam dilala drogu kada sam upoznala Tupaca. O svemu ću napisati knjigu – rekla je supruga Willa Smitha u emisiji. Dodala je kako im se odnos vrtio oko preživljavanja i rekla je kako su uvijek čuvali jedno drugome leđa. 

- Nikada nismo nikome govorili o nama, ali odlučila sam dati ovaj mali detalj jer daje više uvida u to tko smo bili. Preživljavali smo zajedno ali nikada nije među nama bilo romantične povezanosti - ispričala je Jada. 

Komentara 2

NI
Nikomah95
23:12 21.07.2017.

Nisam ni mislio da je bila prof matematike

PO
POBROZDS
19:57 21.07.2017.

vauuu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije