Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽENI ODMOR

Joanna Krupa na Mykonosu pokazala kako je preboljela težak razvod

Joanna Krupa
Foto: Instagram
1/8
21.07.2017.
u 10:00

– Zasluženi odmor nakon teškog početka 2017. godine – napisala je Joanna pokraj fotografije na kojoj leži na bazenu. Njena skladna figura odmah je zaradila gotovo 30 tisuća lajkova, ali i poruka ohrabrenja.

Poljski supermodel Joanna Krupa čini se da je preboljela razvod od Romaina Zaga, od kojeg se i službeno rastala prije 15 dana.

Joana trenutačno uživa na popularnom grčkom otoku Mykonosu, u društvu prijatelja, modnog dizajnera Dawida Wolinskog.

– Zasluženi odmor nakon teškog početka 2017. godine – napisala je Joanna  na Instagramu pokraj fotografije na kojoj leži na bazenu. Njena skladna figura odmah je zaradila gotovo 30 tisuća lajkova, ali i poruka ohrabrenja. Joanna je nastavila sa znakovitim porukama, pa je objavila još jednu fotografiju s Mykonosa i napisala:

– Radim što želim, kada želim, kako želim, gdje želim i s kim želim.

 

 

I do what I want ...when I want ...how I want ...where I want and with whom I want 😎 🌈☀️🛩🌊👙🥂

A post shared by Joanna Krupa (@joannakrupa) on

U nedavnom intervjuu za Touch magazin Joanna je kazala kako je uhvaćena "spuštenog garda" kada je Zago u prosincu zatražio razvod nakon četiri godine braka.

– Provela sam puno večeri u suzama. Bio je to najgori Božić. Imala sam osjećaj da mi se život okrenuo naopako. Nisam mogla ni spavati, ni jesti. Smršavjela sam gotovo 4 kilograma – kazala je Joanna. Srećom, sudeći po fotografijama, vratila se u formu.

Komentara 2

LU
lunar777
11:12 21.07.2017.

Neš ti bollywoodskog razvoda a još više i toga sirotog braka... instant život...

PI
Pintek
10:41 21.07.2017.

avion....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije