Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONY CETINSKI

'Ne nominiraju me za Porin zato jer mi autori većinom nisu iz Hrvatske'

Tony Cetinski
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
08.06.2019.
u 10:34

Volio bih da se to promijeni, da i ostale države razmišljaju tako, da muzika nema granica, počevši od nas samih.

Tony Cetinski dobio je posebnu nagradu beogradskog radija Naxi za pjevača godine, a njegov govor na dodjeli iznenadio je mnoge. 

-  Muzika nema granice. Glazba ili muzika, svejedno je. Ovu nagradu bih posvetio svima onima koji to dokazuju svojim radom na terenu. Svima onima koji iz su iz Srbije, a sviraju u Hrvatskoj. Onima koji sviraju kvalitetnu glazbu, pa se publika pojavljuje na njihovim koncertima i kupuje ulaznice. Isto tako i onima iz Hrvatske koji u Srbiji nastupaju i koje publika ovdje voli. To je glavni i najbitniji dokaz - kazao je Tony i dodao kako bi volio da i Željko Joksimović dobije nagradu u Hrvatskoj. 

- Na posljednjem albumu sam imao autore, od kojih većina nije iz Hrvatske. Zašto me nema u nominacijama za Porin? Eto zato. Volio bih da se to promijeni, da i ostale države razmišljaju tako, da muzika nema granica, počevši od nas samih. Zato sam ovo namjerno htio reći večeras, na ovoj dodjeli - kazao je Cetinski i dobio veliki pljesak publike. 

Ključne riječi

Komentara 4

BR
brunac
11:03 08.06.2019.

Aj Tony ne se.i, eto tako "istrijani" razmišljaju

SO
sohnahoakasaa
19:59 18.06.2019.

Reci ti nama toni.makaroni.bandijeroni...zakaj se ti srdiš ili zakaj ti nama objašnjavaš. Mi Hrvati ti volimo glazbu a ti muziku, mi volimo poštene i dobre ljude, manje dobrima lako oprostimo a krvi bi dali (i dali smo) za 'svog' čoveka u potrebi. Ti imaš pravo biti to kaj jesi... Ak si bil nekaj sad si lakokvarljiva roba kao i svi koji imaju takvu deklaraciju. Uživaj u 'regionu' i zapamti. Ako nisi svoj nisi ničiji i tak treba biti.

LI
lika64
11:24 08.06.2019.

samo ti dobivaj nagrade tamo preko, ovdje ima i tekstopisca i muzičara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije