Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosna Španjolka

Supruga Ivana Rakitića pozirala u bikiniju, pratitelji uočili zanimljiv detalj na njezinom tijelu

Foto: Instagram
1/6
19.08.2021.
u 11:04

Raquel na Instagramu prati 705 tisuća ljudi, a s pratiteljima često podijeli fotografije zajedničkih trenutaka, ali i zavodljivih odjevnih kombinacija.

Supruga nogometaša Ivana Rakitića (33), Raquel Mauri (32)  na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju. 

- Kap vode neće slomiti kamen snagom, već dosljednošću- napisala je Raquel uz fotografiju koja je ubrzo skupila preko 15 tisuća lajkova i brojne komplimente, među kojima se našao i onaj njezinog supruga Ivana koji joj je ostavio četiri emotikona srca u komentaru, a pratitelji su zamijetili i jedan  detalj na njezinom tijelu.

Španjolka je naime pozirajući u badiću i zabacujući mokru kosu pokazala tetovažu s lijeve strane stražnjice, no nije jasno što prikazuje ili znači.

Raquel na Instagramu prati 705 tisuća ljudi, a s pratiteljima često podijeli fotografije zajedničkih trenutaka, ali i zavodljivih odjevnih kombinacija.

Inače, Ivan Rakitić i Raquel Mauri građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se vjenčanje održalo dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan.

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tata1208
Tata1208
15:40 19.08.2021.

Ja bez veze završil dva fakulteta, upisal doktorat... a trebal sam samo kupiti bikini i evo me u svim hrvatskim "prestižnim" medijima... Ma ni tri razreda osnovne ne bi mi trebala, a tek ušteda na lovi.... Taman da bikić košta i 699 kn. Onaj skuplji.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:35 19.08.2021.

U bikiniju? woow...istraživačko novinarstvo. Internet gori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije