Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznato lice

Prepoznajte li našu mladu pjevačicu sa fotografije koja je snimljena u djetinjstvu?

Foto: Instagram/ albina.music
1/6
19.08.2021.
u 08:00

"Preslatka", "Ajme najslađa", "Vratila si me u moje djetinjstvo", "Medeno", samo su neki od komentara, a javile su joj se i kolegice, Nika Turković i Zsa Zsa.

Pjevačica Albina Grčić (22) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju iz djetinjstva. Fotografija je snimljena uz more, a Albina je pozirala u svijetlo plavoj jakni s ruksakom na leđima.

-Kada si u izolaciji, pa si osobito sentimentalna oko slika iz djetinjstva- napisala je pjevačica uz fotografiju koja je skupila preko 6 tisuća lajkova.

"Preslatka", "Ajme najslađa", "Vratila si me u moje djetinjstvo", "Medeno", samo su neki od komentara, a javile su joj se i kolegice, Nika Turković i Zsa Zsa. 

-Podsjećaš me na moju prijateljicu iz djetinjstva- napisala joj je Zsa Zsa.

Podsjetimo, Albina je nakon koncerta na festivalu u Poljskoj objavila da je pozitivna na koronavirus te kako će se zbog izolacije morati još neko vrijeme zadržati u Poljskoj.

-Naravno da nisam očekivala dulji boravak u Poljskoj, jesam priželjkivala mogućnost upoznavanja poljske kulture i znamenitosti, ali ne ovakvim oblikom boravka – unutar četiri zida. Inače nisam paničarka, ali ne mogu reći da me nije pogodilo. Naravno, dan je bio prepun nepoznanica i organizacija u kratkom roku, ali sve sam, kako se kaže, prošla stoički i dobro smo se organizirali – kazala nam je Albina i dodala da se testirala i prije odlaska u Poljsku, jer tako nalažu pravila. No, prije povratka u Hrvatsku bila je pozitivna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

-Prvo sam pomislila što sad, kako ću kući? Najvažnije je da se osjećam dobro, nemam jake simptome zaraze i nadam se da će tako i ostati. Karantenu sam započela još jučer, dok još i nisu stigli nalazi PCR testa, tako da mi od tada predstoji 10 dana boravka ovdje. A radit ću što ljudi rade u karanteni, osobito ako se fizički dobro osjećaju – dodatno paziti na imunitet, gledati serije... Inače dobro raspoređujem svoje vrijeme, tj. ne bih rekla da imam što nadoknaditi tijekom izolacije, no smislit ću. Javit ću svoje dojmove iz izolacije društvenim mrežama – kazala je Albina.

VIDEO Albina zaigrala nogomet na sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mica1111
08:37 19.08.2021.

Ona je jednostavno preslatka!

SK
skupiduša
10:41 20.08.2021.

Ne poznam je ni na jednoj fotografiji, tek je nešto malo nastupala, ima vremena, kamo novinari žure?

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:48 19.08.2021.

ludilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije