Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Severina objavila fotografiju sa sinom i raznježila prijatelje: 'Slidin tvoje korake'

Severina
Foto: Instagram
1/8
19.08.2021.
u 10:04

"Ovo je sve", "Mila moja", "Majka i sin, nema veće ljubavi", "Jedino za što se bori i živi su djeca", "Materino dite. Veliki zagrljaj za vas", samo su neki od komentara.

Severina Kojić na Instagramu je objavila fotografiju  sa sinom Aleksandrom, s kojim je šetala splitskom Rivom. 

- Slidin tvoje korake, rukan tiran oblake - napisala je pjevačica pokraj fotografije, citiravši hit grupe Dalmatino "Dajem ti rič".
Fotografija je u samo dva sata dobila više od 30 tisuća lajkova i brojne komentare njenih prijatelja. 

"Ovo je sve", "Mila moja", "Majka i sin, nema veće ljubavi", "Jedino za što se bori i živi su djeca", "Materino dite. Veliki zagrljaj za vas", samo su neki od komentara. 

Foto: Instagram
Podsjetimo, Severina se s bivšim partnerom Milanom Popovićem nedavno ponovno našla na sudu u Splitu gdje se odlučuje o skrbništvu nad njihovim sinom Aleksandrom. Severina je tada rekla kako nada da će sina viđati češće od svakog drugog vikenda i pola praznika, koliko ga sada, prema sudskoj odluci, može vidjeti. 

Pjevačica je sa sinom krajem lipnja otišla na Plitvička jezera, odakle je objavila nekoliko fotografija u kojima je u potpuno ležernom izdanju i s ogromnim osmijehom na licu, a uz fotke ne napisala: "Ako ne znate kako, promatrajte pojave prirode, ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju." - Nikola Tesla.

Naravno da je odmah dobila i brojne pozitivne komentare obožavatelja koji su presretni što vide mamu i sina zajedno. Iako, ma koliko to većini majki okrutno zvučalo, ne smije objavljivati zajedničke fotografije, pjevačica je na svima zaštitila identitet sina kojeg se ne može prepoznati po fotografiji jer je snimljen s leđa ili rukama pokriva lice.

VIDEO: Pogledajte snimku s vjenčanja Vucine kćeri 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije