Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao obožavatelje

Slamao je srca u devedesetima, a sad zbog poroka svake godine izgleda sve lošije

Foto: Profimedia
1/7
10.01.2020.
u 13:20

Nije tajna da glumac već neko vrijeme ima problema s prekomjernom težinom, a čini se da je preko praznika natukao još koji kilogram.

Glumac Edward Furlong, kojeg su mnogi zapamtili po ulozi u filmu Terminator 2, Novu godinu proslavio je s kraljem pornića Ronom Jeremyjem.

Fotka je ubrzo postala viralna, a mnogi korisnici društvenih mreža nazivaju je najtužnijom. Naime, obožavatelje je potpuno iznenadio Furlongov izgled.

 

Nije tajna da glumac već neko vrijeme ima problema s prekomjernom težinom, a čini se da je preko praznika natukao još koji kilogram.

Podsjetimo, Edward se proslavio ulogom Johna Connora u filmu Terminator 2.

Hollywoodski producenti predviđali su mu svijetlu budućnost i blistavu karijeru, no njihova predviđanja nisu se obistinila. Već je devedesetih počeo puniti novinske stupce svojim problemima, skandalima, ovisnostima o drogama i alkoholu. 

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije