Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni trokut

Suprug ne želi Karleuši oprostiti nevjeru, ona je potpuno slomljena

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/6
17.01.2019.
u 15:41

Nakon što se doznalo za njenu aferu s Ognjenom Vranješom, Jelena Karleuša otišla je s kćeri u Kinu k suprugu s namjerom da spasi brak.

Jelena Karleuša putem Twittera obratila se predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da joj pomogne i zaštiti nju i njenu obitelj od medijskog ludila koje se stvorilo nakon što su u medijima procurile fotografije na kojima je gola, a koje je navodno slala ljubavniku Ognjenu Vranješu.

Taj isti profil ubrzo joj je ugašen i nije poznato je li profil uklonjen jer je na njemu objavila fotografiju Vranješeva spolovila ili joj je profil hakiran. 

Njena ljubavna afera s nogometnim reprezentativcem BiH glavna je tema svih medija u Srbiji, a njen suprug Duško najprije je stao u obranu  svoje supruge i podržao njenu priču kako je riječ o fotomontaži, ali sada je promijenio mišljenje i, kako piše Kurir, želi se rastati. 

Dobar Tošićev prijatelj izjavio je kako je nogometaš kontaktirao jednog od najboljih odvjetnika u vezi s razvodom. Kako izvor blizak Tošiću kaže, on želi zaštiti novac koji je dobio nedavnim prelaskom u klub Guangzhou. Želi osigurati sve najbolje za svoje kćeri, ali ne želi s Jelenom dijeliti novac koji će zaraditi u Kini.

Njegovi prijatelji za Kurir govore kako bi Tošić prešao preko Jelenine afere da se nisu pojavili dokazi, ali kad su objavljene fotografije, nije mogao tolerirati Karleušin izvanbračni izlet.

Prema pisanjima medija u Srbiji Karleuša je navodno potpuno slomljena i govori kako joj je Vranješ uništio život i sada pokušava na sve načine spasiti brak i dobiti oprost od supruga. Jelena je s kćerima trenutno kod supruga u Kini.

Pogledajte koji razvodi su šokirali javnost u 2018.

Komentara 82

PU
Pukovnik
16:00 17.01.2019.

Zašto hrvatsku javnost terorizirate s vijestima o ciganima i njihovim prostitutkama?

Avatar Grunf
Grunf
16:06 17.01.2019.

suza mi suzu goni zbog nje!!🤣😂🤣😂

Avatar Tito
Tito
16:37 17.01.2019.

Srbijo danas je tvoj dan večernji.rs

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije