Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenuo je i brojne poslove

Suprug Elle Dvornik pohvalio se da je izgubio 20 kilograma, otkrio i kako: 'Poboljšala nam se kvaliteta života'

Foto: Instagram
1/11
23.06.2022.
u 15:20

Britanski poduzetnik Charles Pearce (44) donedavno je bio u rodnoj Engleskoj gdje je bio nakon dugo vremena, a po povratku u Hrvatsku nastavio je s treninzima u teretani te se pratiteljima pohvalio rezultatima.

Britanski poduzetnik Charles Pearce (44) donedavno je bio u rodnoj Engleskoj gdje je bio nakon dugo vremena, a po povratku u Hrvatsku nastavio je s treninzima u teretani te se pratiteljima pohvalio rezultatima.

Na svom Instagram profilu podijelio je fotografije iz teretane i otkrio kako je skinuo 20 kilograma te objasnio kako je na to utjecala i odluka o preseljenju iz Zagreba u Istru.

-Iz Zagreba smo preselili u Istru u Hrvatskoj. Budući da sam Londončanin, Zagreb i ja se nismo baš doticali. Puno ljupkih ljudi i mjesta, ali... Od lipnja smo ovdje godinu dana i od preseljenja nam se kvaliteta života znatno poboljšala. Moja djeca imaju najnevjerojatnije i najsigurnije mjesto za igru ​​i razvoj. Smršavio sam 20 kg, jedem manje teške hrane i svakodnevno vježbam. Počeo sam i s meditacijom te pokrenuo niz novih poslova- započeo je objavu Charles pa dodao:

-Sve je još u ranoj fazi, ali izgleda dobro na duge staze. Razmišljam i da konačno naučim jezik, kao i o preuzimanju nekoliko mentorskih uloga. Svim mojim prijateljima i obitelji ovdje i tamo u UK koji su me podržali, hvala vam. Volim vas sve. Oprostite na slikama iz teretane (znam dosadno), ali tako sam zadovoljan sa mnom. Neuredna soba je zapravo vizualna umjetnička instalacija, pa nema potrebe da to komentirate- napisao je Charles uz fotografije, a javili su mu i brojni pratitelji.

''Izgledaš odlično'', ''Istra je najbolja'', ''Odličan napredak'', ''Bravo Charles'', ''Samo naprijed'', ''U Zagrebu sam živio 27 godina života i otkako sam se odlučio preseliti u mediteransku klimu, mogu potvrditi isto - kvaliteta života je od te odluke na drugoj razini'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Charles se za vrijeme boravka u rodnoj Engleskoj na svom Instagramu požalio na neugodnu situaciju koja ga je zadesila. Naime, Charles je ovih dana boravio u Londonu, a nakon što je trebao krenuti za Hrvatsku shvatio je da nema novčanik i dokumente zbog čega se ne može vratiti obitelji.

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Komentara 10

CR
credo
16:07 23.06.2022.

Obični prljavci

Avatar Mudlin
Mudlin
15:34 23.06.2022.

Fakat nitko normalan ne kuži koji to mora biti motiv da se o ovima malo-malo pa... Nit su neke face nit su neke poznate osobe, a svaki božji dan jedno te isto. Jel "sponzoriraju"...?

GA
galeb00
16:23 23.06.2022.

šporki i neuredni. zar su oni nekome uzor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije