Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Suprug BB Marijane: Kad sam vidio što je učinila, sledio sam se!

'cvrljak_nnn_sce_210311'
Foto: ''
1/3
24.03.2011.
u 14:34

Ne znajući što se događa, novinare je zamolio da ne ocrnjuju njegovu suprugu. Tek je kasnije vidio snimku i shvatio da je prevaren

Čim je emisija završila, a Marijanina i Nemešova zabava obišla regiju, na mobitel njezina supruga Ivana Čvrljka (koji je trenutačno u Škotskoj) stiglo je more poruka. Ne znajući što se događa, novinare je zamolio da ne ocrnjuju njegovu suprugu. Tek je kasnije vidio snimku i shvatio da je prevaren.

>>Marijanin tata: Moja kći je za mene mrtva i više neće prijeći moj prag

– Htio sam spriječiti da me zivkaju cijeli dan jer radim. Nisam na godišnjem! Kasnije sam doznao što je učinila i zaledio se – kazao nam je. O supruzi više ne misli, a jedina želja mu je što prije se vratiti doma i zagrliti kćer.

Komentara 137

KA
karambita
15:32 24.03.2011.

jeb***, tata joj borac domovinskog rata, a ona se predala bez borbe

TA
tajkun
18:29 24.03.2011.

ajme ća mi je lipo,as ti gospe ništa se ne savija,stoji ko stojadin ajme ginem za bratstvo i jedinstvo nasih naroda i milokliza

MA
majorglory86
15:32 24.03.2011.

prije 2 dana ju je branio, i sve mu bilo ok. eto ti kad si naivni kreten i oženio si d****

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije