Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan kraj

'Hollywoodski Superman' pronađen u kontejneru, posljednje dane proveo kao beskućnik

Foto: Instagram
1/3
08.11.2019.
u 09:11

Za sebe je rekao kako je bio 'Prvi kostimirani lik na hollywoodskoj stazi slavnih', a o svojoj karijeri progovorio je u Guardianu prije dvije godine nakon što ga je nepoznati pljačkaš prebio palicom za golf i ukrao mu veliku količinu novca

Christopher Dennis, jedan od najpoznatijih zabavljača koji je karijeru izgradio slikajući se s brojnim turistima na stazi slavnih na Los Angelesu pronađen je mrtav.

Christopher je posljednje godine života proveo kao beskućnik, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je u kontejneru za donaciju odjeće u Van Nuysu. Dennis je u trenutku smrti bio u potrazi za odjevnim predmetima, a na njegovu tijelu nema znakova nasilne smrti, stoji u policijskom izvješću.

Uprava Supermanova muzeja posvetila mu je objavu na Facebooku te su napisali kako je Christopher imao posebnu ljubav prema liku Supermana, ali i nevjerojatnu sličnost s glumcem Christopherom Reeveom. Upravo zato prestao je raditi kao konobar i postao omiljeno lice na fotografijama mnogih turista.

Za sebe je rekao kako je bio ''Prvi kostimirani lik na hollywoodskoj stazi slavnih'', a o svojoj karijeri progovorio je u Guardianu prije dvije godine nakon što ga je nepoznati pljačkaš prebio palicom za golf i ukrao mu veliku količinu novca.

Borio se s ovisnošću o drogama i novac koji su mu turisti ostavljali bio mu je jedini način zarade. Nakon krađe je rekao kako se osjeća kao da će umrijeti, no pomogli su mu neki poznanici, pa je kupio novi kostim i vrati se na radno mjesto. 
Dennis je isto tako bio i zvijezda dokumentarca ''Ispovijest superheroja'' iz 2007. 

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kana
00:42 09.11.2019.

Tužna životna priča, koja još jednom potvrđuje dvoličnost druśtva ma gdje se nalazili. Kad si slavan i imučan, milijjni prijatelja se nameću, tko će ti biti bliži, kad si na dnu , nikog nije briga kako ti je. Ipak su su životinje najbolji prijatelj čovjeku, a riječ prijateljstvo, bi izbrisala iz riječnika na svim jezicima svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije