Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupio lajkove

Nogometaševa supruga rekla da više ne spavaju zajedno, a on reagirao objavom na Instagramu

Foto: Instagram
1/8
08.11.2019.
u 08:10

Ova objava prikupila je više od 70 tisuća lajkova, a svidjela se i Ivanu Perišiću koji je komentirao kako je autor fotke najbolje prikazao Džekine listove na nogama.

Edin Džeko nasmijao je fanove najnovijom objavom u kojoj je njegova obitelj prikazana kao Simpsoni te dokazao da u njoj i dalje vladaju skladni odnosi iako je njegova supruga Amra nedavno priznala da oni više ne spavaju zajedno.

Ova objava prikupila je više od 70 tisuća lajkova, a svidjela se i Ivanu Perišiću koji je komentirao kako je autor fotke najbolje prikazao Džekine listove na nogama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family ❤️ #simpsons Thanks @rino_russo_

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko) on

Podsjetimo, Amra Džeko, supruga nogometaša Edina Džeke, u intervjuu za strane medije otkrila je neke detalje iz privatnog života.
Još od 2000., kada je pobijedila na natjecanju Metropolitan Top Model, najpoznatija je bosanskohercegovačka manekenka. Rim, grad u koji se preselila nakon šest mjeseci braka s nogometašem, obišla je još prije, a priznaje i da joj je prirastao srcu.

– Turistički smo obišli grad, sve znamenitosti, prije nego što je Edin potpisao za Romu, jer to sada ne bi bilo moguće s obzirom na to koliko je Edin popularan u Rimu. U Italiji se osjećam(o) kao u Bosni, barem kada je mentalitet ljudi u pitanju – prenosi Dnevni avaz. Prepričala je i kako izgleda jedan dan u njihovim životima. – Ujutro vozim Unu i Danija u školu. Sofija ima 16 godina i već je zaposlena.

Onda idem na trening i u šetnju sa psima u obližnju šumu. U vrijeme ručka idem kući jer je to prilika da provedem vrijeme s Edinom. Najčešće pravim nešto zdravo, a kada nas uhvati nostalgija, onda spremam bosanska jela – rekla je lijepa Amra.

– Živimo vrlo mirno, posvećeni smo obitelji jer znamo koliko je bitno da budemo tu uz djecu dok rastu. Tu su nam na raspolaganju i moja majka i punica, a i starija kći Sofija mnogo pomaže – ispričala je.

U razgovoru je otkrila i kako više ne spava s Edinom, a razlog tome njihova su djeca. Kao brižna supruga, Amra shvaća koliko je Edinu važno da se odmori pa mu to nastoji olakšati. – Kako se Una rodila, ne spavamo više zajedno. Una i Dani spavaju sa mnom da bi se tata mogao bolje odmoriti – otkrila je Amra Džeko.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar comandante
comandante
08:26 08.11.2019.

pazi ovo, odveze djecu u vrtić, pilates pa šetnja psima čak u šumu.... pa ženo..kako samo uspiješ!!!

Avatar antoinette
antoinette
10:41 08.11.2019.

Neki vrag me tjera da otvorim ove članke o nogometašima, manekenkama, influencerima ... zbog komentara ispod njih. Bude zaista urnebesno smiješnih.

Avatar toxic alien
toxic alien
12:45 08.11.2019.

"Onda idem na trening i u šetnju sa psima u obližnju šumu..." Neostvareni san mnogih ljepotica, manekenki, starletica, voditeljica, "influencerica"... Nije ni cudo sto se nije lako zaljubiti u nekog baustelca ili prodavaca lubenica..., razlike izmedju snova i stvarnosti su jednostavno prevelike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije