Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki ormar

Suknje za dečke nose se na cigaret-hlače

modni ormar
Pixsell
19.11.2011.
u 17:32

Sudeći prema kolekcijama koje su pokazali već etablirani kreatori potekli s TTF-a, Ormar postaje ozbiljna konkurencija velikim modnim smotrama

Druga revijska večer ovojesenskog Modnog ormara pripala je etabliranim imenima hrvatske mode poteklim s TTF-a. Vidjeli smo odlične kolekcija koje dokazuju da Ormar postaje ozbiljna konkurencija našim velikim modnim smotrama. Briljirala je Nada Došen (njezinu su kolekciju pratile kape Nade Kobali) s novim modelima u kojima je do savršenstva dovela svoje 3D printove kojima obogaćuje tkanine te prezentirala uniseks suknje koje i dečki i djevojke nose na hlače cigaret-kroja. Seksi korzeti Zorana Mrvoša doista su seksi do kraja, ali bez trunke vulgarnosti, a Mirela Rogulj pokazala nam je posve nov svijet pernatih jakni. Uobičajeno dosadna zimska odjeća u njezinoj interpretaciji postaje vrhunska moda koja pokazuje da se i od tako neobičnih sklopova materijala mogu krojiti različiti modeli, ali i raditi kape i torbe. Igor Dobranić svojim je modelima postigao eteričnu crnu, posebno naglašenu modelima koje je nadopunio bijelom svilom s printom vilinih konjica. Vidjeli smo i novu ekstrazimsku kolekcija Igora Galaša, svjetskog ambasadora mode kojem se smiješi i američka karijera, te prvu reviju skulpturalnog nakita Ivana Midžića. Ogrlice i narukvice izrađene od pocinčanog čelika zapravo su “multipraktik” umjetnički objekti. Naime, kada ih ne nosite, mogu vam visjeti na zidu i doslovno biti skulpture, posebno kada je riječ o objektima koje sežu od vrata modela pa sve do gležnjeva.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mightymraz
20:20 19.11.2011.

suknje za koga???? molim.....koji k....? Kako mi je drago kaj sam modno retardiran...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije