Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško će im oprostiti

Sudski spisi otkrili što je Meghan zamjerila kraljevskoj obitelji

Meghan Markle
Foto: Profimedia
1/5
04.07.2020.
u 21:00

Američka glumica i supruga princa Harryja tužila je izdavače Associated Newspapers zbog laži koje su objavljivali o njoj u svojim medijima, a spisi sa suda otkrili su neke nove detalje o Meghan.

Meghan Markle tužila je izdavače Associated Newspapers jer su u svojim medijima objavili pismo koje je napisala ocu Thomasu nakon što se on nije pojavio na njezinom vjenčanju. Sada su u javnosti izašao dio sadržaja koji se nalazi u toj tužbi, a između ostalog, kako prenose britanski mediji, Meghan u navodi kako je objavljivanje privatnog pismo bilo kršenje njenih prava.

U tužbi njezini odvjetnici navode kako su britanski mediji iznosili laži o Meghan što ju je emocionalno uznemirilo i narušilo je njezino psihičko zdravlje. Sve to događalo se dok je Meghan bila trudna i u dokumentima koje su njezini odvjetnici predali sudu piše i kako se Meghan osjećala nezaštićeno od strane institucije kraljevske obitelji.

Meghan Markle
1/12

- Njezini prijatelji bili su zabrinuti za njezino psihičko zdravlje jer je bila jako uznemirena člancima u britanskim tabloidima. Bila je trudna a kraljevska obitelj ju nije zaštitila, a ona se sama nije smjela braniti - izjave su prijatelja Meghan Markle koji se nalaze u sudskim dokumentima. Meghan je otkrila sudu i tko su prijatelji koji su, navodno, bez njenog znanja medijima prenosili detalje iz njezinog privatnog života. Oni bi svi trebali svjedočiti na sudu, ali njihova imena neće biti otkrivena javnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije