Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduzela si život

Sud odlučio: Jim Carrey nije kriv za smrt svoje djevojke

Jim Carrey na sprovodu je nosio lijes bivše djevojke Cathrione White
Foto: Niall Carson/Press Association/PIXSELL
1/7
01.02.2018.
u 15:08

Obitelj Cathrione White tvrdila je kako je glumac djevojku zarazio s tri spolno prenosive bolesti i da joj je nabavio lijekove kojima se ubila.

Glumca Jim Carrey oslobođen je optužbi i nije kriv za smrt svoje bivše djevojke Cathrione White koja si je oduzela život u rujnu 2015. godine.

Naime, Cathrionina majka i suprug od kojeg se razvodila optužili su glumca i komičara da je Cathrione zarazio s tri spolno prenosive bolesti te da joj je nabavio lijekove kojima se ubila. 

Bivši suprug i mama preminule Cathrione tvrdili su da je Jim i psihički zlostavljao Cathrione. Sud je sve ove optužbe odbacio, a onda je glumac odlučio podignuti protutužbu. Njegov argument je da ga obitelj njegove pokojne djevojke pokušava ucijeniti i izvući novac.
O svojim osjećajima i ovom sudskom procesu glumac se osvrnuo nedavno u jednoj objavi na Twitteru gdje je napisao:

- Prije tri godine sam nasjeo i prihvatio nagodbu. Učinio sam to kako bih zaštitio Cat, iako su optužbe bile i ostale sasvim promašene. Istu pogrešku neću učiniti dvaput. Nemam veze s onim za što me ovi očajni likovi optužuju - napisao je Carrey. 

Jim Carrey na sprovodu je nosio lijes bivše djevojke Cathrione White
1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije