Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Najveći je zavodnik u kući, a prije je imao 120 kilograma i izgledao je ovako

Luka Rok Medunović izgubio je 40 kilograma kako bi zadivio bivšu djevojku
01. veljače 2018. u 08:16 1 komentara 23674 prikaza
Luka Rok Medunović ima 23 godine i dolazi iz Zagreba, a po zanimanju je kuhar. Ističe kako mu je izgled jako bitan, a u teretanu odlazi čak 6 puta tjedno. Za sebe kaže kako ima puno samopouzdanja i samopoštovanja, a ponekad je nagle naravi.
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/5

Luka Rok Medunović u Big Brother kuću ušao je predstavljajući se kao veliki zavodnik i šarmer. I ne odustaje od te titule pa se tako i u kući hvali svojih pothvatima, a pokušava zavesti sve cure. No, koliko ima istine u Lukinom „hvalisanju“ provjerili smo kod njegovih prijateljica.

Dubravka Ujević Veron BIG BROTHER Dubravkin suprug otkrio kako gleda na lažnu obitelj u BB kući

Martina kaže kako se Luka oduvijek hvali da je veliki zavodnik, ali…

„Po svim pričama koje sam čula zapravo i ispada da je Luka veliki zavodnik. On je u društvu uvijek prepoznatljiv, voli biti u centru pažnje i voli reći sve što misli“ kaže Martina te ipak dodaje da bi u kući trebao malo stati na loptu.

„Vjerujem da mu je to hvalisanje obrambeni mehanizam jer on je inače jako drag i veseo, tako da vjerujem da će dogurati daleko ako pokaže svoju drugu stranu“ kaže Martina.

Iako se Luka hvali svojim zavodničkim sposobnostima, jedna djevojka u njegovom životu ima posebno značenje. Tu djevojku je zaprosio i mada je prvo pristala, nakon nekoliko dana se predomislila. Iskreno je priznao da je nakon toga bio utučen, čak je i napravio tetovažu njoj posvećenu, a i u kući ponavlja da je ona ljubav njegova života na što su mu stanarke rekle da nikad neće pronaći drugu djevojku nastavi li s tom pričom.

 

 

„S tim se slažem, ali ja njega nikad nisam vidjela takvog kakav je bio s tom curom. Bilo je jako ozbiljno i on je htio da to potraje cijeli život“ kaže Martina. Lukina prijateljica Iva pak kaže da je zbog te misteriozne djevojke potpuno promijenio izgled.
„On je imao 120 kilograma, i zbog nje je u samo nekoliko mjeseci izgubio 40-ak kilograma“ kaže Iva no ne otkriva što se dogodilo među njima da su prekinuli.

„Bila je to ljubav na prvi pogled. A iako se čini da je u kući bacio oko na Renatu zapravo je Anezi više njegov tip žene“ otkriva Iva.

I ona se baš kao i Martina slaže da Luka može pokazati puno i da je njegov stav zavodnika samo obrambeni mehanizam.

Luka Rok Medunović ima 23 godine i dolazi iz Zagreba, a po zanimanju je kuhar. Ističe kako mu je izgled jako bitan, a u teretanu odlazi čak 6 puta tjedno. Za sebe kaže kako ima puno samopouzdanja i samopoštovanja, a ponekad je nagle naravi.
1 / 50
Počela 9. sezona Big Brothera
Zebo BIG BROTHER BB kuća dobila je novog stanara! Tko je on? Marijan Lisak BIG BROTHER BB Marijan zbog ljubavi vratio se iz Australije, a onda je ostavljen Big Brother Pala prva svađa u BB kući: Nitko neće vrijeđati moju djecu!

 

Vesna Dragojević
Udovica legendarnog Olivera: 'Nitko nas neće pozvati u goste'
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata
ALAT ZA PRAVE MAJSTORE
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata, imate li ih sve doma?
  • tarzan:

    Dok se on sam slika pred ogledalom to mora da je peder