Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVSKA OBITELJ

Stručnjak tvrdi da Harry i Meghan moraju posjetiti kraljicu do kraja godine kako bi ona upoznala praunuku Lilibet

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
1/10
27.09.2021.
u 11:30

- Mislim da je imperativ da se cijela obitelj sastane, jer da kažem otvoreno, kraljica stari, a njih dvoje neće dolaziti ubrzo ponovno - rekao je pisac povezan sa kraljevskom obitelji Adam Helliker.

Uskoro bi trebala biti ukinuta zabrana putovanja u Americi što znači da princ Harry i Meghan Markle moraju posjetiti kraljicu Elizabetu kako bi ona upoznala svoju praunuku Lilibet. Stručnjaci tvrde da par sada više nema isprika niti prepreka te da bi bilo najbolje da to učine do Božića. "Ako uspiju izgladiti stvari između sebe, bilo bi pametno da put počnu planirati za početak prosinca. Za Harryja su obiteljske veze - sve dok ga ona nije potaknula da ih prekine - bile doista važne", objasnio je pisac Adam Helliker (63) za The Sun. Dodao je da misli da će se Harry osjećati krivim za to što kraljica ne će vidjeti praunuke s kojima ne provodi puno vremena, a posebice zato što još nije upoznala praunuku Lilibet. Objasnio je i da bi putovanje trebalo biti privatni obiteljski posjet, a Harry i Meghan bi se sastali samo s ključnim članovima obitelji, poput princa Charlesa (72), Camille (74) i princa Williama (39). "Mislim da je imperativ da se cijela obitelj sastane, jer da kažem otvoreno, kraljica stari, a njih dvoje neće dolaziti ubrzo ponovno", rekao je Helliker.

Postoje šuškanja i o tome da bi par trebao krstiti djecu u Engleskoj, ali Helliker smatra da to Meghan neće dopustiti. Objasnio je da misli da bi to bio preveliki pritisak na njih te da Meghan to doživljava kao međunarodni cirkus. 

Podsjetimo, vojvode od Sussexa zajedno nisu bili u Engleskoj od njihovog preseljenja u Kaliforniju. Jedino se princ vratio te proveo vrijeme sa svojom obitelji kada je proljetos umro princ Philip. Harry je tada došao na sprovod svog djeda, a odnosi u obitelji bili su narušeni zbog bombastičnog intervjua koji su vojvode os Sussexa dali Oprah. U tom razgovoru iznijeli su niz optužbi među kojima i onu za rasizam.

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: 'Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih' 

 

Komentara 1

CA
cavecanem
12:06 27.09.2021.

Stručnjak za što? Majke ti Janje stručnjaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije