Naslovnica Showbiz Hollywood

Što stručnjaci misle o haljinama s dodjele Oscara. Hoćemo li ih kopirati ili smjesta zaboraviti?

U studio smo pozvali dva modna stručnjaka: dizajnericu Matiju Vuicu, jedinu domaću kreatoricu čije su se haljine pojavile na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele i Josipa Joška Tešiju, kustosa i bivšeg manekena.
25. veljače 2019. u 15:25 6 komentara 2409 prikaza
Foto: screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Iako je dodjela Oscara završila, nije nam dosta razgovora o haljinama koje smo tamo vidjeli.

Iznenađena dizajnerica Kakva čast! Dvije haljine Matije Vuice na crvenom tepihu na dodjeli Oscara

U studio smo pozvali dva modna stručnjaka: dizajnericu Matiju Vuicu, jedinu domaću kreatoricu čije su se haljine pojavile na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele i Josipa Joška Tešiju, kustosa i bivšeg manekena.

1 / 9

Oni su nam otkrili što misle o haljinama koje smo vidjeli, ali i o dodjeli Oscara općenito. Dizajnmerica i kustos objasnili su nam i kako će sve viđeno utjecati na modne trendove, ali i o tome na koji način zvijezde zapravo biraju haljine i koliko im stvarno treba da se pripreme samo za tu jednu noć. 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar joydivision
  joydivision:

  sto "strucnjaci" misle.... misle "vidla balkanska zaba da konja kuju pa i ona digla nogu".. ahahaaa, oni o hollywoodskim haljinama u državi gdje vecina domacinstava lože na drva,

 • Avatar jest
  jest:

  Tko uopće čita ovakvo smeće od sadržaja, zar gladni, nezaposleni, obespravljeni, kopači plastičnih boca po smeću, građani koji se spremaju otići iz Hrvatske, blokirani, vječni dužnici bankama, potplaćeni i podcijenjeni? VL kada stvarno mislite početi raditi svoj posao, golišave starlete, ... prikaži još! polusvijet reality zvijezda i slične "teme" nisu ključne stvari za ovo društvo ali jesu iseljavanje mladih, nezaposlenost, manjak radno sposobnih, sve starije stanovništvo, dramatični pad nataliteta, neprovedene ključne reforme poglavito ona javne uprave, reforme nužne za uklanjanje korupcije te administrativnih barijera za ulaganje i reforma porezne politike. Što je sa pokretanjem investicija? Gole stražnjice i grudi, neinteligentne, nepismene i nekulturne reality zvijezde neće izvući društvo iz krize.

 • Avatar andriya
  andriya:

  tri zomija.... malogradjani , jedna debala s bundevskom facom , i ova carapa prepontenntan , a ovaj pesovan , super studija i korisnno za kako przo povratiti