Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA DIJETE

Evo što srpski mediji pišu o presudi protiv Severine

Severina i Milan Popović
Foto: Marko Lukunić i Davor Javorović/PIXSELL
1/12
28.11.2019.
u 13:41

Severina Kojić danas je na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu izgubila spor s Milanom Popovićem u bici oko skrbi za sina, a srpski mediji naveliko su prenijeli ove vijesti

Severina Kojić danas je na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu izgubila spor s Milanom Popovićem u bici oko skrbi za sina, no na tom se ročištu nisu pojavili ni Severina ni Milan.

Sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem, srbijanskim tajkunom Milanom Popovićem, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti. 

Aleksandar će konačno nastaviti ići u školu, a ne na koncerte – komentirao nam je srpski poduzetnik nedugo nakon presude. 

– Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju – rekla je Severina Kojić gušeći se u suzama, piše Jutarnji list.

Srpske dnevne novine Kurir pod naslovom "SEVERININ TIM OTKRIO ZASTRAŠUJUĆI DETALJ: Bura posle odluke suda da se Milanu Popoviću dodeli dete" prenose cijelu izjavu Severinina odvjetnika Mate Matića koji je ustvrdio da će "pokrenuti sve kaznene postupke protiv svakoga tko je zlouporabio položaj i protiv skrbnice koja je dala taj zaključak koji je neutemeljen jer ni ona sama nema osnova za to".

Zanimljivo je da Kurir piše kako je Milan za sedmogodišnjeg dječaka već dvaput izvadio putovnicu Republike Srbije, i to, kako je rekla Severina, potpuno bez njezina odobrenja. Dalje pišu kako se Severina već angažirala odvjetnika da utvrdi tko je i pod kojim okolnostima Aleksandru dao putovnicu. No Milan nam je u potpunosti negirao da maleni Aleksandar ima putovnicu. 

Nadalje, Kurir pod naslovom "SEVERINA DANAS MORA DA PREDA SINA MILANU! Advokat otkrio da ŽALBA ne odgađa predaju Aleksandra! SVE JE ZASTRAŠUJUĆE" navodi kako Severina još danas maloljetnog sina mora predati ocu, što piše i Blic.

Također, novine pišu da je Milan Aleksandra vodio u školu bez pristanka majke, no Milan je u razgovoru s nama i to negirao.

– Znam samo da moj sin nije bio u školi od 14.10. i da ću morati uzeti dodatne sate da nadoknadi sve izgubljeno gradivo – rekao je Popović.
 

Komentara 26

DU
Deleted user
13:56 28.11.2019.

..slažem se da je majka nešto”nezamjenjivo”...ako majka gotovo stalno polugola skakuće po binama diljem bivše jugovine e to ne ne smije proći..

Avatar korona
korona
14:54 28.11.2019.

Da je se posvetila svom djetu,baš kao majka djetetu,a ne otetom predmetu,vjerovatno bi ostao mali kod nje.

OT
Otto11
15:51 28.11.2019.

Konačno normalna presuda hrvatskog pravosuđa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije