Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena odluka

Severina u suzama nakon presude: 'Nisam ovo očekivala'

Foto: Promo
1/5
28.11.2019.
u 12:07

Mali Aleksandar živjet će s ocem koji će samostalno brinuti o obrazovanju i zdravlju djeteta, stoji u presudi. Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.

Nakon što je sud donio privremenu odluku da Severinino dijete živi s ocem Milanom Popovićem, oglasila se i Kojić. 

– Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju – rekla je Severina Kojić gušeći se u suzama, piše Jutarnji list.

Mali Aleksandar živjet će s ocem koji će samostalno brinuti o obrazovanju i zdravlju djeteta, stoji u presudi. Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.

Pogledajte kronologiju od ljubavi do rata Severine i Milana:

 

Komentara 42

ZO
zoranos
12:23 28.11.2019.

Napravljen je presedan jer je otac konačno dobio spor protiv majke - senzacija jer je takvih slučajeva manje od 10% u RH. I to govori o tome tko je ugrožen i diskriminiran i kako se muškarci tretiraju u ovom društvu.

Avatar morski
morski
12:50 28.11.2019.

Mama samo zuji okolo, nikad je nema doma. Ni ovce da čuva joj nebi dali.

DO
domxerex
12:32 28.11.2019.

Obzirom na medijsku pompu i njezino ponašanje to se moglo očekivati. Treba dijete zaštiti od neprimjerenog sadržaja koji mu daje majka preko medija i na koncertima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije