Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije dobro

Najmlađa milijarderka završila u bolnici!

Foto: Instagram
1/5
25.09.2019.
u 19:04

Navodno ima ozbiljne simptome gripe, uključujući mučnine i vrtoglavicu.

Reality zvijezda Kylie Jenner završila je u bolnici.

Čini se kako se najmlađa milijarderka toliko razboljela da je morala zatražiti liječničku pomoć. Prema TMZ-u, Kylie se već nekoliko dana ne osjeća dobro zbog 'intenzivne bolesti' zbog koje završila u bolnici u Los Angelesu. Navodno ima ozbiljne simptome gripe, uključujući mučnine i vrtoglavicu, pišu strani mediji. S njom je Caitlyn Jenner, dok je mama Kris Jenner u Parizu na tjednu mode. Zbog problema sa zdravljem nije se pojavila niti na dodjeli nagrade Emmy, na kojoj su se pojavile njezine sestre Kendall Jenner i Kim Kardashian.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Inače, prema pisanju Forbesa, njezino bogatstvo procjenjuje se na gotovo milijardu američkih dolara, a New York Post proglasio ju je najutjecajnijom slavnom osobom u modnoj industriji. Kylie je svoju karijeru započela kao model, a danas je uspješna poslovna žena.

Kad joj je bilo samo 15 godina, surađivala je s robnom markom PacSun, sa svojom sestrom Kendall kreirala je odjeću "Kendall & Kylie", a s nepunih 17 pokrenula je vlastit brend Kylie Lip Kits koji je kasnije preimenovan u Kylie Cosmetic. Već tada časopis Time stavio ju je na popis najutjecajnijih tinejdžera na svijetu navodeći njezin utjecaj na društvenim mrežama. Iz godine u godinu taj je utjecaj postao sve važniji.

Danas je Kylie jedna od najutjecajnijih osoba na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 142 milijuna obožavatelja, a osim horde obožavatelja, Instagram joj donosi i zavidnu zaradu s obzirom na to da prema pisanju Hopper HQ-a, za samo jednu sponzoriranu objavu dobije čak milijun dolara, što je čini najplaćenijom osobom na Instagramu prema podacima za proteklu godinu.

Ključne riječi

Komentara 6

SH
Shalan
19:34 25.09.2019.

To je zato jer je influencerica pa je dobila influencu

IL
ilijan1a
20:34 25.09.2019.

Dođi mala kod mene na njegovu njegu

NA
navik1952
02:10 26.09.2019.

Ja vise nisam zecepljen. Suhe sljive su jako pomogle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije